Όσκαρ 2018. Τι και πόσο θα πιουν οι αστέρες στην τελετή

Όταν οι διάσημοι ηθοποιοί καταφθάσουν για την 90η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ στις 4 Μαρτίου 2018, θα διασχίσουν το κόκκινο χαλί και θα περιμένουν να αντιμετωπιστούν ως VIP. Κι αν κρίνει κανείς από τα παρελθόντα χρόνια, σίγουρα δε θα απογοητευτούν.

 

 

Τι πίνουν όμως οι διάσημοι στη διάρκεια της απονομής των βραβείων Όσκαρ; Και τι θα μπορούσατε να απολαύσετε όσοι αποφασίσετε να ξενυχτήσετε και να δείτε ζωντανά από την Cosmote TV την τελετή;

Σύμφωνα με το Forbes, για χρόνια, το Piper-Heidsieck, ο οίκος γαλλικής σαμπάνιας που ιδρύθηκε το 1785, είναι το επίσημο ποτό της βραδιάς των Όσκαρ και είναι εξαιρετική επιλογή, χάρη στην ελαφριά αλλά έντονα αρωματική γεύση του με έντονες πινελιές φρέσκων φρούτων (μήλο, αχλάδι και εσπεριδοειδή). Οι διάσημοι ηθοποιοί θα απολαύσουν φυσικά μια ειδική έκδοση ατής της σαμπάνιας, αλλά ένα μπορεί να αγοράσει οποιοσδήποτε μία τέτοια σαμπάνια με κόστος περίπου 40 – 50 δολάρια – μία από τις καλύτερες τιμές, αν κρίνει κανείς από το γεγονός ότι θεωρείται σαμπάνια πρώτης κατηγορίας.

Όσον αφορά στο κρασί, η αποκλειστική επιλογή της Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, είναι το Οινοποιείο Francis Ford Coppola, που παράγει μια συγκλονιστική ποικιλία κρασιών σε όλα τα εύρη τιμών. Μάλιστα, για την τελετή των Όσκαρ και το Governors Ball που ακολουθεί, θα χρησιμοποιηθούν πάνω από 2.400 μπουκάλια ή 14.000 ποτήρια κρασιού. Ο Κόπολα γνωρίζει πολύ καλά το Χόλιγουντ – ο σκηνοθέτης της ταινίας «Ο Νόνος» κέρδισε 14 υποψηφιότητες για όσκαρ και 6 νίκες- και παρήγαγε δύο κρασιά ειδικής έκδοσης, ένα Σαρντονέ του 2016 και ένα Καμπερνέ Σαβινιόν του 2015, ειδικά για το γκαλά. Υπάρχει όμως πληθώρα άλλων κρασιών του Κόπολα που μπορείτε να αγοράσετε για να αναδημιουργήσετε τη μαγεία των Όσκαρ στο σπίτι σας όπως τα: Director’s Cut Sauvignon Blanc, Coppola Reserve Pinot Noir και το Archimedes red blend.

 iefimerida.gr 

seleo.gr-Diethni

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: