Όσκαρ 2018: Οι διάσημες εμφανίσεις στο Vanity Fair Party

Η Olivia Wilde, η Sofia Vergara και η Olivia Munn μεγάλωσαν λίγο το ενδιαφέρον των red carpet looks και κάλυψαν εν μέρει λίγο το κενό που άφησε το χλιαρό κόκκινο χαλί. Επιβλητικές, εντυπωσιακές κι όχι τόσο πολύχρωμες ήταν οι red carpet εμφανίσεις των celebrities που βρέθηκαν στο Vanity Fair Party, χωρίς και πάλι ενδυματολογικές αναφορές στο κίνημα «Time’s Up», που η αλήθεια είναι ότι μας έκανε εντύπωση. 

Sofia Vergara

Evan Agostini/Invision/AP

Ένα sparkling φόρεμα Ralph & Russo με μια διάφανη εξίσου λαμπερή κάπα διάλεξε η Sofia Vergara, που έλαμψε το πάρτι του Vanity Fair. Τα statement Lorraine Schwartz σκουλαρίκια της ταίριαξαν άψογα με το strapless φόρεμα και χάρισαν ακόμα περισσότερη λάμψη στην εμφάνισή της.

Olivia Wilde

Evan Agostini/Invision/AP

Το metallic trend στα καλύτερά του στο Roberto Cavalli Couture φόρεμα που διάλεξε η όμορφη Olivia Wilde για το Vanity Fair Party. Μπορεί να μην έκανε τη διαφορά, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να κλέψει τις εντυπώσεις και νομίζω για ακόμα μία φορά τα κατάφερε, επιστρατεύοντας τη γοητεία της.

Isla Fisher

Evan Agostini/Invision/AP

Το κόκκινο μετά από μία παύση σε επίσημα events και κόκκινα χαλιά έχει επανέλθει και η Isla Fisher έκανε πολύ καλά που το εμπιστεύτηκε σε μία δημιουργία Alex Perry με κομψή γραμμή και εντυπωσιακό ντεκολτέ.

Amy Adams

Evan Agostini/Invision/AP

Τον νεαρό σχεδιαστή Christian Siriano επέλεηε και η Amy Adams για την εμφάνισή της στο Vanity Fair.Το sexy σκίσιμο και το εντυπωσιακό κόψιμο στο ντεκολτέ έκαναν το μακρυμάνικο, μαύρο φόρεμά της να ξεχωρίσει.

Olivia Munn

Evan Agostini/Invision/AP

Ένα μπορντό φόρεμα Andrew Gn με floral appliqué λεπτομέρειες να το στολίζουν, διάλεξε η Olivia Munn. Χωρίς αμφιβολία μπορούσε και καλύτερα αλλά η προσπάθεια δεν ήταν καθόλου κακή με τα μανίκια να είναι το highlight της εμφάνισης. 

Sarah Murdoch

Evan Agostini/Invision/AP

Μία εμφάνιση που θα σου θυμίσει αυτή της Patricia Clarkson παρακάτω από την Sarah Merdock. Το μακρύ, strappy φόρεμα που δεν σε βγάζει ποτέ εκτός λίστας best dressed έκανε κι αυτή τη φορά το θαύμα του στο κλασικό και πάντα εντυπωσιακό μαύρο χρώμα.

Sarah Paulson

Evan Agostini/Invision/AP

Δεν είναι το καλύτερο φόρεμα που έχεις δει από τον Marc Jacobs, αλλά του αξίζει μία αναφορά γιατί είναι ένα από τα ελάχιστα φορέματα με χρώμα που δύσκολα επιλέγεις για τέτοιες εμφανίσεις. Επομένως, αξίζει ένα μπράβο για την τόλμη της να το στηρίξει σε ένα πάρτι που τα metallics και το κλασσικό μαύρο είναι πάντα μία σίγουρη επιλογή.

Tracee Ellis Ross

Evan Agostini/Invision/AP

Ένα φόρεμα του οίκου Balmain που έχει πολλά να σου πει διάλεξε η Tracee Elllis Ross. Το εξαιρετικό πάνω μέρος του φορέματος χάριζε μία αυστηρότητα στην εμφάνιση που εξισορροπούσε το διακριτικό αλλά sexy σκίσιμο.

Rashida Jones

Evan Agostini/Invision/AP

Η Rashida Jones διαφοροποιήθηκε με την επιλογή ενός printed φορέματος του Valentino, αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρη αν τελικά το ρίσκο της πέτυχε. Τουλάχιστον δεν ικανοποίησε την δική μας ανάγκη για οφθαλμόλουτρο σε ένα τέτοιο πάρτι.

Elizabeth Banks

Evan Agostini/Invision/AP

Μία δημιουργία από την Couture συλλογή Ralph & Russo διαλεξε η Elizabeth Banks. Από τις ελάχιστες κυρίες που τολμούν το midi και μάλιστα σε τέτοια, εντυπωσιακή εκδοχή.

Patricia Clarkson

Evan Agostini/Invision/AP

Ακόμα ένα μπλε φόρεμα που μας κέντρισε το ενδιαφέρον φόρεσε η Patricai Clarkson. Απλό αλλά ταυτόχρονα λαμπερό είναι σαφώς μία από τις πιο safe επιλογές που σε βγάζουν ασπροπρόσωπη.

Janelle Monáe

Evan Agostini/Invision/AP

Ακόμα μια εξαιρετική δημιουργία από τον Christian Siriano στο Vanity Fair Party σε κόκκινο χρώμα, φορεμένη από την Janelle Monáe. Με ξεκάθαρες αναφορές στο androgynous look που έχει γίνει μόδα τελευταία ακόμα και στο κόκκινο χαλί, o νεαρός σχεδιαστής κατάφερε να δημιουργήσει μία διαφορετική και εντυπωσιακή δημιουργία.

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: