Oscars 2020: Τα πιο εντυπωσιακά κοσμήματα της χθεσινής βραδιάς

Oscars 2020: Τα πιο εντυπωσιακά κοσμήματα της χθεσινής βραδιάς

Η 92η τελετή των βραβείων Oscar, των κορυφαίων τιμητικών διακρίσεων της Αμερικανικής Ακαδημίας του Κινηματογράφου, άνοιξε το βράδυ της Κυριακής με μια εκκεντρική ερμηνεία της Janelle Monáe, τραγουδίστριας και ακτιβίστριας, με χορευτές ντυμένους Joker, αλλά και με τον Brad Pitt να παίρνει το πρώτο του χρυσό αγαλματίδιο για ρόλο στη μεγάλη οθόνη.

Προτού, όμως, συμβούν όλα αυτά εμείς παρακολουθήσαμε με μεγάλη προσοχή όλες τις A-list stars που περπάτησαν το κόκκινο χαλί φορώντας τις πανάκριβες τουαλέτες που είχαν ραφτεί ειδικά για αυτήν τη βραδιά από τους διασημότερους Οίκους Μόδας του πλανήτη. Με μια ιδιαίτερη αδυναμία στο μαύρο χρώμα, οι διάσημες και λαμπερές κυρίες του Hollywood μας εντυπωσίασαν για ακόμη μια χρονιά με τα gowns που επέλεξαν να φορέσουν. Από τη Charlize Theron με τη sexy Dior τουαλέτα της, τη Renee Zellweger με το ολόλευκο, glam φόρεμά της από τον Οίκο Armani και την Penelope Cruz με τη ρομαντική, Chanel δημιουργία της, είδαμε looks που μας άφησαν αρκετά ικανοποιημένες.

Ωστόσο, καμία red carpet εμφάνιση δεν μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωμένη χωρίς τα απαραίτητα κοσμήματα. Γι’ αυτό, στην παρακάτω gallery θα βρεις όλα τα statement κολιέ, hair accessories, βραχιόλια και δαχτυλίδια που φόρεσαν οι stars τη βραδιά των Oscars 2020 και φυσικά τα jewelry brands τους. Μην ξεχνάς, άλλωστε, ότι κανένα gown δεν μπορεί να αναδειχθεί σωστά χωρίς το κατάλληλο μακιγιάζ, make up και- φυσικά- τα κοσμήματα. Και στο Hollywood αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά και φροντίζουν πάντα να επιλέγουν τα πιο λαμπερά και πολλών εκατομμυρίων δολαρίων αξεσουάρ που υπάρχουν.  

Διάβασε ακόμα: Oscars 2020: Όλες οι εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: