Όσα θα δούμε απόψε στον ελληνικό τελικό της Eurovision (trailer)

Απόψε στις 22:00 θα προβληθεί στην ΕΡΤ1 ο ελληνικός τελικός στον οποίο θα ψηφιστεί το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Demy στον 62ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2017, στο Κίεβο της Ουκρανίας. Δείτε την ανακοίνωση της ΕΡΤ:
«Στις 6 Μαρτίου ψηφίζουμε το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Demy στον 62ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2017 στο Κίεβο της Ουκρανίας. 
Τη μεγάλη βραδιά του ελληνικού τελικού παρουσιάζουν ο δημοφιλής ηθοποιός Αντώνης Λουδάρος και η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Έλενα Μπουζαλά. 
Στην ειδική εκπομπή για τη Eurovisiοn παρουσιάζονται τα 3 υποψήφια τραγούδια σε μουσική και παραγωγή του Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους των John Ballard και Romy Papadea.  Τη σκηνοθετική επιμέλεια του τραγουδιού που θα επιλεγεί υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός. 
Η πρωταγωνίστρια της βραδιάς Demy μαζί με τους επιτυχημένους δημιουργούς αλλά και ο Hovig με το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο,βρίσκονται κοντά μας στο στούντιο της ΕΡΤ. 
Όλοι εμείς, μαζί με εννέα κριτικές επιτροπές από εκπροσώπους συλλόγων της ομογένειας επιλέγουμε, ψηφίζοντας με γραπτό μήνυμα ή μέσω κλήσης από σταθερό τηλέφωνο το τραγούδι της προτίμησής μας.  Ας επιλέξουμε το καλύτερο! 
Η ΕΡΤ θα διαθέσει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα τα έσοδα που θα προκύψουν από τα SMS και τις τηλεφωνικές κλήσεις. 
Τα τρία τραγούδια που θα ερμηνεύσει η Demy (με αλφαβητική σειρά) εκ των οποίων το ένα θα πάρει το εισιτήριο για το Κίεβο, είναι τα εξής: 
* Angels 
Σύνθεση – παραγωγή: Δημήτρης Κοντόπουλος. 
Στίχοι: Romy Papadea. 
* This is love 
Σύνθεση – παραγωγή: Δημήτρης Κοντόπουλος. 
Στίχοι: Romy Papadea & John Ballard. 
* When then morning comes around 
Σύνθεση – παραγωγή: Δημήτρης Κοντόπουλος. 
Στίχοι: John Ballard. 
Για πρώτη φορά, μαζί με το κοινό, το τραγούδι θα επιλέξει κριτική επιτροπή από ελληνικές κοινότητες της Ομογένειας. 
Ειδικότερα, την ψήφο τους θα δώσουν εκπρόσωποι των κοινοτήτων από το Βέλγιο, τη Γεωργία, το Αζερμπαϊτζάν, τη Γερμανία, την Αρμενία, την Ιταλία, την Αυστραλία, την Αυστρία και την Ουκρανία. 
Η ποσόστωση στην ψήφο θα είναι 70% κοινό (μέσω televoting) και 30% κριτική επιτροπή.»

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: