Όσα είπε η Κατερίνα Δαλάκα, πρώτη φορά, για τον σύντροφό της

Την Κατερίνα Δαλάκα υποδέχθηκε, το μεσημέρι της Τρίτης, ο Γιώργος Λιάγκας στο πλατό της εκπομπής του στον ΣΚΑΪ. Η αθλήτρια και πρώην Survivor μίλησε, μέσα σε όλα, για πρώτη φορά ανοιχτά και με τα πιο τρυφερά λόγια για τη σχέση της με τον Δημήτρη Φιντιρίκο.

“Είναι ένας άνθρωπος που είναι δίπλα μου και είμαι δίπλα του. Τον αγαπώ πολύ και γιατί να κρυφτείς όταν έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου; Είμαστε έξι μήνες μαζί. Είχαμε σχέση και πριν πέντε χρόνια. Πάλι έξι μήνες ήμασταν μα ελπίζω να μην χωρίσουμε τώρα” σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Δαλάκα στο “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα”.

“Οι σχέσεις θέλουν χρόνο, δεν μπορείς να ξέρεις από τώρα για γάμο. Αλλάζουν τα πράγματα σε μια ημέρα. Αν δεν έχεις έναν άνθρωπο με κοινά πράγματα, δεν λέω να είναι όλα κοινά, είναι σημαντικός παράγοντας να σε στηρίζει σε αυτό που κάνεις. Εγώ νιώθω πολύ στήριξη” πρόσθεσε, επίσης, η γνωστή αθλήτρια.

Η Κατερίνα Δαλάκα δήλωσε, τέλος, πως “θέλω να θαυμάζω τον άνθρωπο μου, να είναι δραστήριος να μην είναι τεμπέλης. Δεν με απασχολούν καθόλου τα λεφτά, άσχετα που ο Δημήτρης έχει καταφέρει πράγματα μόνος του και έχει τις επιχειρήσεις του. Πιστεύω πως τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία”.

Πηγή: zappit.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: