Ως το δεύτερο μεγάλο δημοψήφισμα χαρακτήρισε τις εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου, ο Αλέξης Τσίπρας

Ως το δεύτερο μεγάλο δημοψήφισμα χαρακτήρισε τις εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου, ο Αλέξης Τσίπρας«Η αναμέτρηση της 20ης Σεπτέμβρη είναι το δεύτερο μεγάλο δημοψήφισμα για το αύριο του λαού και του τόπου μας» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης , ξεκινώντας το βράδυ της Τετάρτης την ομιλία του, σε ανοικτή προεκλογική , στην πλατεία Γεωργίου στην .

Όπως πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, «στη κάλπη της Κυριακής ψηφίζουμε όχι στην παλινόρθωση του παλαιού καθεστώτος της υποτέλειας, της εξάρτησης, της διαφθοράς και της διαπλοκής» και συμπλήρωσε: «Ψηφίζουμε όχι στη ΝΔ, που, πράγματι, εκπροσωπεί με τον καλύτερο τρόπο, το σύστημα συμφερόντων της διαπλοκής και της εξάρτησης, ψηφίζουμε όχι στην Ελλάδα της συντήρησης και της ολιγαρχίας.

Ακόμη, ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε ότι «στη κάλπη που θα κρίνει τη διακυβέρνηση του τόπου για τα επόμενα τέσσερα , ψηφίζουμε για την Ελλάδα της δημοκρατίας, της δικαιοσύνης και της προκοπής».

Μάλιστα, τόνισε ότι «την Κυριακή δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στο ΣΥΡΙΖΑ για να έχει τη Δευτέρα ο λαός μας τη δική του , για αυτό από αυτή τη , δεν μπορεί και δεν πρέπει να λείψει κανείς».

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: