Ορκίστηκε ευρωβουλευτής ο Αλέξης Γεωργούλης


Ευρωβουλευτής ενώπιον της ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβουργο, ορκίστηκε στις 2 Ιουλίου ο Αλέξης Γεωργούλης.

Ο νέος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σε δήλωσή του τόνισε πως: «Ανήκω στο 61% των Ευρωβουλευτών  που εκλεγόμαστε για πρώτη φορά, γεγονός που δείχνει την ανάγκη για ανανέωση σε ιδέες και πρόσωπα. Η χαρά να εκπροσωπώ όσους με ψήφισαν, άλλα και εκείνους που δεν με ψήφισαν, εναλλάσσεται με την ευθύνη και το άγχος μου να αποτελέσω χρήσιμο μέλος του Ευρωκοινοβουλίου, για την πολιτική μου ομάδα άλλα πάνω από όλα για την χώρα μου την Ελλάδα».

«Στόχος μου είναι να ασχοληθώ με αυτό που γνωρίζω πολύ καλά – τον πολιτισμό στην Ελλάδα άλλα και πανευρωπαϊκά. Ο πολιτισμός είναι αναπόσπαστο κομμάτι των Ελλήνων και των Ευρωπαίων και από την μεριά μου δεσμεύομαι ότι θα πάρω τέτοιες πρωτοβουλίες, θεσμικές και όχι μόνο, για να βοηθήσω στην στήριξη του σε όλα τα επίπεδα. Μακριά από μικροκομματικές διαφορές, ο πολιτισμός μπορεί να ενώσει και εγώ θα βάλω όλη μου την δύναμη σε αυτό» τόνισε ο Α. Γεωργούλης.

Πολιτική

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: