Όργιο φημών για αποχώρηση Μεϊμαράκη και Γεωργιάδη – Τι απαντούν οι ίδιοι

Όργιο φημών ξέσπασε για αποχωρήσεις από τις εκλογές της ΝΔ και πιο συγκεκριμένα για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τον Αδωνι Γεωργιάδη να εξετάζουν το ενδεχόμενο της αποχώρησής τους από την κούρσα διαδοχής της ΝΔ. Κατηγορηματικά διάψευση και από τους δύο.

Οι δύο υποψήφιοι έδωσαν με διαφορετικό τρόπο ο καθένας την απάντησή τους, ισχυριζόμενοι αμφότεροι ότι δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο αποχώρησής τους. Όλα ξεκίνησαν από ένα δημοσίευμα που ανέφερε ότι ο Αδωνις Γεωργιάδης εξετάζει το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από τις εκλογές για τον νέο πρόεδρο της ΝΔ. Ο ίδιος επέλεξε να απαντήσει μέσω Twitter, κάνοντας λόγο για προβοκάτσια.

Στη συνέχεια όμως «φούντωσαν» οι φήμες για πιθανή αποχώρηση του κ. Μεϊμαράκη από την κούρσα διαδοχής. Το «στρατόπεδο» του πρώην προέδρου του κόμματος επέλεξε να απαντήσει μέσω SMS.

«Ολοι μαζί συνεχίζουμε αποφασιστικά. Με εμπειρία, δυναμισμό, ενότητα και ανανέωση κάνουμε πάλι τη ΝΔ μεγάλη και δυνατή», ανέφερε το μήνυμα που έλαβαν κάποιες χιλιάδες μέλη της ΝΔ, ως απάντηση της πλευράς Μεϊμαράκη.

typosthes.gr-Politiki

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: