Οργή – Τα Επεισόδια

Η νέα καθημερινή, δραματική σειρά που έρχεται την καλοκαιρινή περίοδο στον ΑΝΤ1, ειναι μία παραγωγή που είχε προβληθεί στον ΑΝΤ1 Κύπρου, σε σενάριο της Άντας Γκουρμπαλή και σκηνοθεσία του Σταύρου Ποταμάρη.

Ένας άνδρας κατηγορείται άδικα για φόνο και καταδικάζεται σε ισόβια κάθειρξη. Πέντε χρόνια μετά, επιστρέφει με αλλαγμένο πρόσωπο για να πάρει εκδίκηση για τον άδικο θάνατο της μητέρας και της αδελφής του αλλά και από τον καρδιακό του φίλο, ο οποίος πρόδωσε τη φιλία τους και του έκλεψε τη γυναίκα που αγάπησε όσο κανέναν στη ζωή του. Γεμάτος οργή, θυμό και πόνο είναι αποφασισμένος να μην σταματήσει παρά μόνο όταν θα έχει πάρει πίσω τη ζωή που του έκλεψαν. Για την υπόθεση της σειράς περισσότερα …

Σενάριο: Άντα Γκουρμπαλή
Σκηνοθεσία: Σταύρος Ποταμάρης
Ηθοποιοί: Κώστας Αποστολίδης, Λήδα Ματσάγγου, Ελισάβετ Μουτάφη, Iωσήφ Μαρινάκης, Νεοκλής Νεοκλέους, Βαρβάρα Λάρμου, Χάρης Κκολός, Ερμίνα Κυριαζή, Κατερίνα Νικολοπούλου, Γιώργος Βουβάκης, Ευθύμιος Γεωργόπουλος, Νίκος Γκέλια, Ασήμης Αλεξίου, Αγησίλαος Αλεξίου, Βασιλική Παπαμιχαήλ, Τίνα Λεωνόρα, Αναστασία Τσιλιμπίου, Αντρέας Δανιήλ, Τζούλιο Ντ Ερρίκο.
Κανάλι προβολής: ANT1, ΑΝΤ1 Κύπρου (2019)
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ:

Σύντομα… Πρεμιέρα την Κυριακή 30 Ιουνίου, στις 20:45, με διπλό επεισόδιο και καθημερινά στις 18:30.

Δείτε το trailer.

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: