Όποιος και αν είναι ο σωματότυπός σου πρέπει να έχεις αυτά τα 6 φορέματα στην γκαρνταρόμπα σου

Όποιος και αν είναι ο σωματότυπός σου πρέπει να έχεις αυτά τα 6 φορέματα στην γκαρνταρόμπα σου

Για έναν πολύ απλό λόγο: δεν υπάρχει γυναίκα που δεν την κολακεύουν.

Αέρινα floral, σοφιστικέ body conscious, sexy mini, ρετρό σε γραμμή άλφα… και ο κατάλογος με τα στυλ φορεμάτων μπορεί να συνεχιστεί για πάρα πολλές ώρες γιατί πολύ απλά αυτό το είδος ρούχου αποτελεί βασικό πυλώνα κάθε ενημερωμένης γκαρνταρόμπας. Και -μεταξύ μας- είναι και ο πιο κομψός τρόπος για να απενεχοποιήσεις τη θηλυκότητά σου και να ξεφύγεις για λίγο από τα δυναμικά power suits και τα mannish παντελόνια.

Γι’ αυτό και όσα trends και αν «καταναλώσουμε» ποτέ δεν θα πάψουμε να επιστρέφουμε στα αγαπημένα μας φορέματα -ειδικά την άνοιξη- όταν θέλουμε να είμαστε στυλάτες και να νιώθουμε αυτοπεποίθηση μέσα στα ρούχα μας. Κομμάτια σε mini, midi και maxi γραμμή, μονόχρωμα ή εμπριμέ φουστάνια, all day, casual ή επίσημα, βρίσκονται πάντα στην γκαρνταρόμπα μας είναι είναι έτοιμα να «ταχθούν στο πλευρό μας» στη μάχη του στυλ.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις έξι τύπους φορέματος που δεν είναι μόνο διαχρονικοί, αλλά και κολακευτικοί για κάθε σωματότυπο. Αναδεικνύουν τα «δυνατά στοιχεία» κάθε σιλουέτας και πρέπει να αποκτήσεις αυτήν την άνοιξη όσα στυλ δεν έχεις. Για να είσαι σίγουρη πως την επόμενη φορά που θα ψάχνει να βρεις τι θα φορέσεις, θα πέσεις πάνω σε ένα φόρεμα που κολακεύει το σώμα σου και ταυτόχρονα είναι κομψό και ικανό να σε βοηθήσει να κάνεις fashion statement με ένα μόνο ρούχο!
 Πώς να πλύνεις σωστά τα πλεκτά πριν τα αποθηκεύσεις στην ντουλάπα (video)

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: