OOTW #11: Το mini φόρεμα επιστρέφει και γίνεται το statement κομμάτι της φθινοπωρινής σου γκαρνταρόμπας

Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

Styling: Έφη Καρύδη

Διανύοντας μία περίοδο όπου τα maxi και τα midi μήκη είχαν κατακλείσει το street style και την ντουλάπα σου, τώρα έφτασε η στιγμή που μπορείς να ξαναγυρίσεις στο mini. Δεν μπορεί να μην έχεις φορέσει ποτέ ένα mini φόρεμα και να μην έχεις αισθανθεί τη θηλυκότητά του.

 

Η Δήμητρα δοκίμασε την πιο casual εκδοχή του και είναι απολαυστική μπορώ να πω. Να ξέρεις όμως, ότι πολύ εύκολα θα το φορέσεις και σε πιο glam εκδοχές.

Δεν θα σου αναλύσω την χρησιμότητα του LBD (little black dress) στην ντουλάπα σου. Είμαι σίγουρη ότι την ξέρεις πολύ καλά. Αλλά από εκεί θα πιαστώ για να σου πω πόσο χρήσιμο είναι να έχεις ένα casual mini φόρεμα στην ντουλάπα σου, όπως αυτό το μαύρο που φορά η Δήμητρα.

 

Ο πιο εύκολος και casual τρόπος είναι να το συνδυάσεις με ένα χρωματιστό πουλόβερ και ένα ζευγάρι chunky sneakers. Με αυτή τη βάση μπορείς να κάνεις παιχνίδι με τα αξεσουάρ και να προσθέσεις printed καλτσάκια, καπέλο, να κρατήσεις fancy τσαντάκια ή classic backpacks. Έτσι θα έχεις ένα trendy outfit με girly και sportive διάθεση που με μερικές κινήσεις μπορεί να εξελιχθεί σε ένα sophisticated look.

 

Αν για παράδειγμα αντικαταστήσεις το πουλόβερ με ένα λευκό πουκάμισο και τα sneakers με ένα ζευγάρι brogues – τα καλτσάκια άφησέ τα – τότε αμέσως το μαύρο φόρεμά σου αλλάζει ύφος κι εσύ στιλ. Δεύτερη εκδοχή είναι να φορέσεις το μαύρο φόρεμα με ένα επίσης μαύρο top από μέσα και να φορέσεις μία chunky ζακέτα από πάνω. Ένα ζευγάρι flat booties αρκούν για να έχεις ένα cozy αποτέλεσμα.

Τέλος, αν θες ένα πιο classy αποτέλεσμα, φοράς το μαύρο φόρεμα με ένα printed πουκάμισο – κατά προτίμηση animal print- και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα pointed shoes.

 

Με τόσες εναλλακτικές, το mini φόρεμα μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ. Το μόνο που χρειάζεται να φροντίσεις είναι ασφάλειά σου όσον αφορά στον ενοχλητικό ιδρώτα. Γι” αυτό βάλε στην καθημερινότητά σου τοσε όποια μορφή σε βολεύει (roll-on ή spray) και απόφυγε τα ενοχλητικά λευκά σημάδια. Δοκιμασμένο σε 100 διαφορετικά χρώματα σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις όποιο συνδυασμό θες με το mini φόρεμά σου, ενώ σε κάθε περίπτωση θα απολαμβάνεις την διακριτική λουλουδάτη μυρωδιά του.

 Απόλαυσε κάθε συνδυασμό με το mini φόρεμά σου, σε κάθε χρώμα ή print, με την ασφάλεια που σου χαρίζει το νέο αποσμητικό .

My tip: Υπάρχει ένα mini μαύρο φόρεμα, ιδανικό για σένα εκεί έξω. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Αν κουραστείς λίγο παραπάνω όμως θα βρεις ένα αμάνικο, όπως αυτό που φοράει η Δήμητρα, που θα σε βοηθήσει να κάνεις περισσότερους συνδυασμούς.

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: