#OOTD: Η Meghan Markle και το πουκάμισο των 700 Ευρώ…

#OOTD: Η Meghan Markle και το πουκάμισο των 700 Ευρώ...

Με δημιουργία της Victoria Beckham, η Δούκισσα του Sussex, προτρέπει τους Αμερικάνους να ψηφίσουν στις επικείμενες εκλογές.

Η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry πρωταγωνίστησαν στο video του περιοδικού «ΤΙΜΕ» ως μέλη του αφιερωματικού τους τεύχους «TIME 100» με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους στον κόσμο κάθε χρόνο και μέσα από τον σύντομο λόγο που εκφώνησαν προσπάθησαν να πείσουν τον αμερικανικό λαό να μην απέχει από τις επικείμενες εκλογές στις Η.Π.Α.. Η Δούκισσα του Sussex, απευθυνόμενη στους Αμερικάνους και ιδιαίτερα στις νεότερες γενιές, είπε «παίζετε έναν κρίσιμο ρόλο στο μέλλον το δικό μας και τον παιδιών μας, βλέπουμε ενωτικά την πορεία μας από εδώ και μετά και πρέπει να αναπτύξουμε όλοι την αίσθηση της κοινότητας. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να θέσουμε από την αρχή τα όρια που καθορίζουν την κοινωνία μας και μας βελτιώνουν ως σύνολο».

Η Meghan γύρισε το video καθισμένη σε ένα παγκάκι, στο πλευρό πάντα του Harry, φορώντας ένα casual chic σύνολο. Συγκεκριμένα για αυτήν την εμφάνιση όπου ήθελε να ακουστεί η φωνή της και η παρουσία της να έχει μία δυναμική που θα τονίσει την ουσία των λόγων της, επέλεξε αυτό το μεταξωτό πουκάμισο σε μπορντό-καφέ απόχρωση και το συνδύασε με ένα μαύρο παντελόνι από τον σχεδιαστή Alexander Wang και ένα ζευγάρι suede, μαύρες γόβες, Manolo Blahnik.

Το πουκάμισό της ήταν σχέδιο της Victoria Beckham και κοστίζει 670 Ευρώ. Ανήκει στη συλλογή της fashion designer για τη σεζόν F/W 2020-21 και είναι ένα κομμάτι με διαχρονικά κομψό και επίκαιρο στυλ. Και η τιμή του μάλλον διασφαλίζει σε όποια το αποκτήσει πως θα προσθέσει ένα «πολύτιμο» item στην γκαρνταρόμπα της. Κυριολεκτικά. 
 To bralette αναβαθμίζεται το 2021 και γίνεται απαραίτητο συστατικό ενός επιτυχημένου look

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: