Οn my skin: Αυτήν τη σειρά one-size εσωρούχων θέλεις να τη νιώθεις συνέχεια πάνω στο δέρμα σου

Όταν διαβάζεις τις λέξεις «Soft Stretch» τι σου έρχεται στο μυαλό; Δύο αισθήσεις που «πλέκονται» η μία με την άλλη, κάτι «απαλό» και κάτι «δυναμικό» μαζί. Κάτι που σε «αγκαλιάζει» την ίδια στιγμή που σε «κολακεύει», όπως η επαναστατική σειρά one-size εσωρούχων, σχεδιασμένη από τον γαλλικό οίκο και πρεσβευτή του wellness, Chantelle.
Οn my skin: Αυτήν τη σειρά one size εσωρούχων θέλεις να τη νιώθεις συνέχεια πάνω στο δέρμα σου
H «Chantelle Soft Stretch» έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο με 4 κομμάτια να πωλούνται σε κάθε μήκος και πλάτος του πλανήτη κάθε ένα λεπτό. Τα διακριτικά χρώματά της, οι γραμμές της που κολακεύουν όλες τους σωματότυπους, το μαλακό-ελαστικό υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένη, τα κορμάκια/σουτιέν/σλιπ χωρίς ραφές αλλά και η απελευθερωτική αίσθηση που σου προσφέρει το γεγονός ότι τα κομμάτια της γίνονται ένα με το δέρμα σου δεν μπορούν παρά να σε κάνουν να τα ερωτευθείς κυριολεκτικά «με την πρώτη ματιά».
Οn my skin: Αυτήν τη σειρά one size εσωρούχων θέλεις να τη νιώθεις συνέχεια πάνω στο δέρμα σου
Η «Soft Strech» περιλαμβάνει 4 διαφορετικά πατρόν-ωδή στην διαφορετικότητα και την μοναδικότητα της κάθε μίας από εμάς. Σλιπ με μεγάλη γκάμα σε χρώματα –από basic μαύρα, άσπρα nude μέχρι fashionable αποχρώσεις που εναλλάσονται κάθε σεζόν σύμφωνα με τα τελευταία trends- easy garments όπως μπουστάκια και κορμάκια που συμπληρώνουν ιδανικά κάθε outfit και φοριούνται και ως κυρίως ρούχα με το αγαπημένο μας jean ή μια αέρινη φούστα, και φυσικά σουτιέν με άψογη εφαρμογή για όλα τα cups, είναι τα must have items αυτής της lingerie collection του οίκου Chantelle.
Οn my skin: Αυτήν τη σειρά one size εσωρούχων θέλεις να τη νιώθεις συνέχεια πάνω στο δέρμα σου

Ποιο είναι όμως το storyline πίσω από τη σύλληψη και τη δημιουργία της; Όλα ξεκίνησαν μόλις το 2017, όταν η CL Group αποφάσισε να δημιουργήσει μια σειρά lingerie που να εκφράζει την γυναίκα του σήμερα όπως την φαντάζονταν οι designers του brand: ενεργητική, δυναμική, δημιουργική, ένα ζωντανό κομμάτι ενός κόσμου που συνεχώς κινείται. Το όραμα του ομίλου όπως εκφράστηκε από τον Chief Creative Officer, Renaud Cambuzat “Το Lingerie δεν είναι μόνο μια γιορτή του γυναικείου σώματος αλλά επίσης του πνεύματος, της προσωπικότητας και της ιστορίας κάθε γυναίκας». Και επειδή όλα τα τα success stories της μόδας γράφονται από ανθρώπους που τολμούν να σκέφτονται διαφορετικά, η CL Group βραβεύτηκε ως «Καλύτερος Σχεδιαστής Lingerie» για το 2019. Το νέο retail concept της Chantelle έχει ήδη εγκαινιαστεί με επιτυχία στις μεγαλύτερες Ευρωπαικές πρωτεύουσες της μόδας όπως το Παρίσι και το Μιλάνο και πρόσφατα και στην Αθήνα.

Οn my skin: Αυτήν τη σειρά one size εσωρούχων θέλεις να τη νιώθεις συνέχεια πάνω στο δέρμα σου
Εσώρουχα που κάνουν statement μέσα από την απλότητά τους, αποδεικνύοντας πως, αισθητικά, ο μινιμαλισμός των 90s δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Το πιο «ψαγμένο» fashion crowd σε όλο τον κόσμο τα έχει ήδη λατρέψει: fashion bloggers και influencers σε κάθε γωνιά της γης τα χρησιμοποιούν στα posts και στις φωτογραφίσεις τους, καλλιτέχνες του χορού και του θεάτρου στις παραστάσεις τους αλλά και fashion designers εμπνέονται από αυτά για τα επόμενα σχέδιά τους ενώ κάποιοι από τους οποίους έχουν ήδη λανσάρει, σε συνεργασία με τον οίκο Chantelle, capsule collections Soft Stretch.
Οn my skin: Αυτήν τη σειρά one size εσωρούχων θέλεις να τη νιώθεις συνέχεια πάνω στο δέρμα σου
Αυτή η συλλογή μπορεί να γίνει ένα με το δέρμα σου, με το ποια είσαι, τι πρεσβεύεις, τι σε καθορίζει και τι σε περιγράφει. Μπορεί να αναδείξει τις καλύτερες πλευρές σου, τις πιο «απαλές» και τις πιο «έντονες» και να το κάνει με τον κομψό τρόπο που μόνο ο οίκος Chantelle ξέρει! Αν αυτό δεν είναι επιτυχία για μία lingerie collection, τότε τι είναι;

Info: Ανακάλυψε σήμερα την μοναδική αίσθηση της Soft Stretch, της επαναστατικής σειράς που έχει ήδη αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε το underwear, μπαίνοντας στο www.chantelle.com, αλλά και στο Facebook (www.facebook.com/Chantelle.Paris.official) ή στο Instagram (www.instagram.com/chantelle_paris/)

Αποκλειστικός Διανομέας για την Ελλάδα: DTP Group, www.dtpgroup.gr

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: