Ομογενής απήγαγε 97χρονη Ελληνίδα γιατί πίστευε ότι ήταν η βιολογική της μητέρα

Μια 51χρονη ομογενής από την Αυστραλία απήγαγε μια 97χρονη Ελληνίδα από οίκο ευγηρίας γιατί πίστευε ότι ήταν η πραγματική της μητέρα.

 

Η 51χρονη Ειρήνη Μοσχονά εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου της Μελβούρνης, κατηγορούμενη για απαγωγή και παράνομη φυλάκιση. Απήγαγε την 97χρονη Δήμητρα Παυλοπούλου από το γηροκομείο της Clarinda το Σάββατο.

«Αυτό που συνέβη είναι από αυτά που γίνονται στις ταινίες» δήλωσε η οικογένεια της ηλικιωμένης.

 

Η κατηγορουμένη έβγαλε την ηλικιωμένη με καροτσάκι από τον οίκο ευγηρίας περίπου στις 12 το βράδυ και την έβαλε σε ένα αυτοκίνητο, αφήνοντας την αναπηρική καρέκλα πίσω. Η αστυνομία εντόπισε την απαχθείσα στο σπίτι της Μοσχονά στο Cheltenham. Μιά φίλη της Μοσχονά ειδοποίησε την αστυνομία, αφού είδε την κυρία Παυλοπούλου ξαπλωμένη σε ένα στρώμα στο σαλόνι. Υποτίθεται ότι η 51χρονη πιστεύει ότι η Παυλοπούλου είναι η μητέρα της, παρόλο που οι έρευνες έχουν δείξει ότι η μητέρα της Μοσχονά πέθανε το 2013.

Η Μοσχονά είχε ζητήσει να γίνει εκταφή της μητέρας της για να γίνει εξέταση DNA, καθώς δεν πιστεύει πως πρόκειται για την βιολογική της μητές. Σύμφωνα με την αστυνομία, η Μοσχονά επισκεπτόταν συχνά οίκους ευγηρίας αναζητώντας την μητα της, συμπεριλαμβανομένου και το ιδρύματος στο οποίο μένει η 97χρονη. Μάλιστα, η τελευταία της επίσκεψη ήταν μόνο λίγες ημέρες πριν την απαγωγή.

Η οικογένεια της κυρίας Παυλοπούλου, ευχαρίστησε την αστυνομία και το κοινό για τη βοήθειά τους στον εντοπισμό της. Η ηλικιωμένη έζησε τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και τον εμφύλιο πόλεμο στην Ελλάδα και έχει τρία παιδιά, επτά εγγόνια και 18 δισέγγονα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πηγή: Dailymail

 
 
 
 
 

seleo.gr-Diethni

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: