Ομηρία στον Άγιο Παντελεήμονα – Συγκλονίζει η 31χρονη: «Ο Αιγύπτιος έλεγε προσευχή για σφάξιμο και ετοιμαζόταν να με σκοτώσει»

Όλα όσα κατέθεσε στην ανακρίτρια το θύμα — Η γυναίκα που έπεσε θύμα ομηρίας ανήμερα την Πρωτοχρονιά περιέγραψε  με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τα δευτερόλεπτα που βρέθηκε κοντά στο θάνατο

Στη φυλακή οδηγείται ο 34χρονος Αιγύπτιος, δράστης της ομηρίας στον Άγιο Παντελεήμονα το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς, μετά την απολογία του το μεσημέρι της Τετάρτης. Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο δράστης κρίθηκε προφυλακιστέος καθώς σε βάρος του ασκήθηκε συμπληρωματική δίωξη και για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων βρέθηκε και η 31χρονη κοπέλα από την Βουλγαρία. Φανερά ανακουφισμένη από την εξέλιξη καθώς μετά τον «εφιάλτη» που έζησε επί 6 ώρες στα χέρια του πρώην συντρόφου της το περασμένο Σάββατο φοβόταν ακόμη και για τη ζωή της. Άλλωστε, όπως η ίδια περιέγραψε χθες στην ανακρίτρια, ο Αιγύπτιος θα την είχε σκοτώσει αν η αστυνομία δεν έφτανε έγκαιρα στο διαμέρισμα της οδού Αλκιβιάδου.

«Είχα αίματα σε όλο μου το κεφάλι. Έτρεχε αίμα από τη μύτη, τα αφτιά μου και το στόμα μου. Με χτύπαγε συνεχώς με μπουνιές και κλωτσιές, ήταν εκτός ελέγχου. Όταν σταμάτησε να με χτυπάει με το λάστιχο του ναργιλέ, πήρε έναν σουγιά, που τον έχει συνέχεια μαζί του, ακόμα και όταν κυκλοφορεί με το μετρό. Τον έβαλε στο λαιμό μου και πήγε να με σκοτώσει. Μάλιστα στη δεξιά πλευρά του λαιμού μου, έχω σημάδι από αυτό», είπε στην κατάθεσή του το θύμα περιγράφοντας με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τα δευτερόλεπτα που βρέθηκε κοντά στο θάνατο.

«Την ώρα που ετοιμαζόταν να με σκοτώσει με τον σουγιά, έλεγε και μια προσευχή που λένε οι μουσουλμάνοι πριν σφάξουν ζώο ή άνθρωπο», συνέχισε.

Στην κατάθεσή της, η 31χρονη μιλά και για το χτύπημα του κουδουνιού το οποίο της έσωσε τη ζωή. Ο Αιγύπτιος μέχρι και την τελευταία στιγμή ήταν ανεξέλεγκτος και προσπαθούσε να κρύψει από την αστυνομία τα στοιχεία που θα μαρτυρούσαν τη νοσηρή του δράση.

«Όταν άκουσε το κουδούνι της κάτω πόρτας, κατάλαβε ότι είχε έρθει η αστυνομία. Με πήγε στο δωμάτιο του και μου άλλαξε τα ρούχα που φορούσα με το ζόρι γιατί δεν ήθελε να δουν οι αστυνομικοί τα αίματα Πέταξε τα ματωμένα ρούχα στο πάτωμα. Μου έβαλε μια δική του, μαύρη μπλούζα, γιατί δεν έβλεπε μέσα στο δωμάτιο και πήρε ότι να’ ναι, και ένα δικό μου παντελόνι φόρμας. Μόλις άλλαξε τα ρούχα μου, χτύπησε η πόρτα», συμπλήρωσε.

Όπως λέει το θύμα της ομηρίας, μόλις ο 34χρονος είδε τους δύο αστυνομικούς στο μπαλκόνι πήρε ενα μαχαίρι από την κουζίνα και έκοψε το λάστιχο της φιάλης με το υγραέριο. Για αρκετή ώρα απειλούσε ότι θα τινάξει όλο το κτίριο στον αέρα.

«Κ…α, π…α, τώρα θα δεις ποιος είναι άντρας»

Την ίδια ώρα, αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες από τον ξυλοδαρμό της 31χρονης μέσα στο διαμέρισμα του Αιγύπτιου. Ελάχιστα λεπτά προτού την χτυπήσει με μανία σε ζωντανή μετάδοση στο Facebook φέρεται να την έβριζε με χυδαίο τρόπο λέγοντας της “τώρα θα δεις ποιος είναι άντρας”.

«Κ…α, π…α, τώρα θα δεις ποιος είναι άντρας», ήταν τα τελευταία λόγια του 34χρονου προτού πατήσει το κουμπί στο κινητό της 31χρονης και ξεκινήσει να τη χτυπά σε ζωντανή μετάδοση από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Μάλιστα, ο Αιγύπτιος σήκωσε και το τηλέφωνο όταν την καλούσε με βιντεοκλήση ο 7χρονος γιος της από την Βουλγαρία. Ο δράστης δεν δίστασε να την χτύπησει ακόμη και μπροστά στα μάτια του παιδιού της.


.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: