Ομαλά εξελίσσεται η μετεγχειρητική κατάσταση του Ν. Αναστασιάδη

Ομαλά εξελίσσεται η μετεγχειρητική κατάσταση του Ν. Αναστασιάδη

Ομαλά εξελίσσεται η μετεγχειρητική κατάσταση του Ν. Αναστασιάδη
Όπως αναφέρεται, για προληπτικούς λόγους δεν μεταφέρθηκε ακόμη σε δωμάτιο του νοσοκομείου, κάτι που μπορεί να γίνει το πιθανότερο την Κυριακή.

Ο πρόεδρος Αναστασιάδης σηκώθηκε από το κρεβάτι, έφαγε πρόγευμα και το πρόγραμμα της ανάρρωσής του προχωρεί σύμφωνα με το πλάνο των θεράποντων ιατρών του. Από το νοσοκομείο ενδεχομένως να εξέλθει και να μεταβεί σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Κοντά στον Κύπριο Πρόεδρο βρίσκονται η σύζυγός του “Αντρη Αναστασιάδη και οι δυο του κόρες, Έλσα και Ινώ, καθώς και οι προσωπικοί γιατροί του από την Κύπρο, ο γαστρεντερολόγος Σάββας Καδής και ο καρδιοχειρουργός Μαρίνος Σωτηρίου. Στην εντατική τον επισκέπτεται καθημερινά ο Αμερικανός γιατρός που τον εγχείρησε, Ντέιβιντ “Ανταμς.

Ο πρόεδρος Αναστασιάδης υποβλήθηκε την Τρίτη σε χειρουργική επέμβαση, τύπου Maze, για τη διόρθωση της μιτροειδούς και της τριγλώχινας βαλβίδας, καθώς και σε διόρθωση καρδιακής αρρυθμίας.

Όταν ο κ. Αναστασιάδης μεταβεί σε ξενοδοχείο θα αρχίσει να δέχεται και διάφορες επισκέψεις. Ήδη, ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Μπαν Κι-μουν, εκδήλωσε ενδιαφέρον να τον επισκεφθεί για να του ευχηθεί περαστικά, ενώ αναμένεται να συζητήσουν και τη σημερινή κατάσταση στο Κυπριακό.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: