Ολυμπιακή «βόμβα» με Μπαρνιάνι!

Ο Ολυμπιακός παλεύει μέχρι τη τελευταία στιγμή για την απόκτηση σέντερ που θα τον βοηθήσει σε Ευρωλίγκα και Ελλάδα και όπως σας είχαμε ενημερώσει από νωρίς στο www.sportfm.gr,, εκτός από τον Τζέισον Μαξίελ, έχει στα υπόψη του μία περίπτωση από το πάνω ράφι που αν τελεσφορήσει θα προκαλέσει πάταγο. Το όνομα του παίκτη κρατιόταν ως επτασφράγιστο μυστικό για ευνόητους λόγους, αφού πρόκειται για τον Αντρέα Μπαρνιάνι!

Ο 30χρονος ύψους 2.13 σέντερ ο οποίος έμεινε πριν λίγες ημέρες ελεύθερος από τους Νετς, έχει στα χέρια του δελεαστικότατη πρόταση από τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι προσπαθούν να τον πείσουν να αφήσει το ΝΒΑ για να παίξει στην Ευρώπη, κάνοντας και αυτοί από την πλευρά τους οικονομική υπέρβαση ολκής. Ο Ιταλός που έχει αγωνιστεί και σε Ράπτορς-Νικς, έχει 14,3 πόντους και 4,6 ριμπάουντ μέσο όρο σε 550 παιχνίδια στο καλύτερο πρωτάθλημα του Κόσμου και σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Ευρώπη.

Οι πιθανότητες που έχουν οι πρωταθλητές Ελλάδας για να κάνουν αυτή την τεράστια μεταγραφή είναι 50-50 και τις επόμενες ώρες θα υπάρχουν εξελίξεις, αφού μέχρι τις 19:00 το απόγευμα της Τετάρτης (24/02) θα πρέπει να έχουν δηλώσει τον παίκτη στην Ευρωλίγκα. Αν ο Μπαρνιάνι πει το «ναι» και βάλει τη φανέλα του Ολυμπιακού, εύλογα αλλάζουν τα δεδομένα στη φετινή δοργάνωση. Οι πληροφορίες αναφέρουν πάντως πως η ΚΑΕ έχει στα υπόψη και άλλη περίπτωση ως εναλλακτική…

Νίκος Ζέρβας

Πηγή: sport-fm.gr

athlitika

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: