Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του αρχηγού ΓΕΣ στο Ισραήλ

Από 2 έως 4 Αυγούστου 2022 ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ, κατόπιν πρόσκλησης του ομολόγου του, Major General Tamir Yadai.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Αρχηγός συναντήθηκε με τον ομόλογό του, με τον οποίο αντάλλαξε απόψεις σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα και διαπιστώθηκε η κοινή πρόθεση για ακόμη μεγαλύτερη ενδυνάμωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Επιπρόσθετα, ο Αρχηγός συναντήθηκε με τον επικεφαλής της Διεύθυνσης Διεθνούς Αμυντικής Συνεργασίας του Υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ (International Defense Cooperation Directorate of the Israel Ministry of Defense) Brigadier General (Ret.) Mishel Ben Baruch, ενώ επισκέφθηκε και την έδρα του Εθνικού Κέντρου Εκπαίδευσης του Ισραήλ (National Training Center) όπου ενημερώθηκε για την αποστολή και τις δραστηριότητες του κέντρου και περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις του.

Τέλος, ο Αρχηγός κατέθεσε στεφάνι στο Mνημείο του Oλοκαυτώματος, ενώ συναντήθηκε και με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων και πάσης Παλαιστίνης κ.κ. Θεόφιλο Γ΄.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: