Όλοι τη μπερδεύουν για αδερφή της κόρης της

Μια γιαγιά και μητέρα τεσσάρων παιδιών ετών… 35 έχει μπερδέψει τους χρήστες του Tik Tok καθώς όπως σχολιάζουν δεν φαίνεται αρκετά μεγάλη για να είναι μητέρα, πόσο μάλλον γιαγιά.

Ο λόγος για τη Τσάβι, μία μητέρα τεσσάρων παιδιών που σόκαρε τους χρήστες όταν την είδαν σε βίντεο αγκαλιά με τον εγγονό και την 20χρονη κόρη της. Αρκετοί μάλιστα από τους ακολούθους της, την διέγραψαν.

Απέκτησε την κόρη της σε ηλικία μόλις 15 ετών

Η 35χρονη γιαγιά απέκτησε την κόρη της, Μπιάνκα, σε ηλικία μόλις 15 ετών, η κόρης της που είναι τώρα 20 χρονών, απέκτησε το παιδί της στα 17 της χρόνια, κάνοντας από τόσο μικρή ηλικία γιαγιά — και όπως η ίδια δηλώνει «κaυτή – γιαγιά».

«Καυτή γιαγιά», λέει και η Μπιάνκα σε βίντεο 15 δευτερολέπτων, όπου έδωσε τον μικρό της στη μαμά της, η οποία κάθεται μπροστά στην κάμερα επιδεικνύοντας πως είναι πραγματικά μια «κaυτή» γιαγιά, εκτός από νέα. Τα σχόλια κάτω από το συγκεκριμένο βίντεο έπεσαν «βροχή».

@biancaestradda FOLLOW MY MOMS TIKTOK @xavi_biancasmom #wewearpink #facetrackingchallenge #gottagofast #foryou #foryoupage ♬ original sound – Tik Toker

«Όμορφη γιαγιά, μοιάζετε σαν αδερφές», σχολίασε ένας ακόλουθος, ενώ ένας άλλος έγραψε: «Ορκίζομαι και εσείς οι τρεις είστε αδέρφια». «Είναι η θετή σου μαμά, είμαι αρκετά σίγουρος και ο αδερφός σου είναι τόσο τυχερός», σχολίασε κάποιος άλλος.

«Ναι η γιαγιά μου δεν μοιάζει έτσι», γέλασε κάποιος. «Τι στο καλό είναι γιαγιά;» έγραψε ένας άλλος.

Πηγή: diaforetiko

Adblock test (?)

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: