Όλοι οι τρόποι για να έχεις περισσότερη αυτοπεποίηση το φετινό καλοκαίρι

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που ξεφορτώνεσαι τα πολλά ρούχα και νιώθεις ελεύθερη φορώντας τα πολύ κοντά σορτσάκια σου, τα crop tops και τις σαγιονάρες σου. Και πολύ καλά κάνεις δηλαδή. Φυσικά, τα μαγιό κρατούν την πρωτιά αυτήν την εποχή.

Υπάρχουν, όμως, μερικά κορίτσια που δε νιώθουν και πολύ άνετα φορώντας το μπικίνι τους στην παραλία ή στην πισίνα. Νιώθουν ότι όλοι τις κοιτάζουν ή σκέφτονται διαρκώς τι λένε οι γύρω τους για το σώμα τους και για την εξωτερική τους εμφάνιση.

Κατ΄ αρχάς, πρέπει να ξέρεις ότι δεν υπάρχει λόγος να νιώθεις άσχημα για το σώμα σου ή το δέρμα σου. Ο καθένας μας είναι ξεχωριστός, με τις δικές του ατέλειες και τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Κανένας δεν θα σου πει πώς πρέπει να είσαι. Αν, όμως, θέλεις να βρεις τρόπους να αποκτήσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση και να νιώθεις πιο άνετα με το δέρμα σου, εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε.

«Άλλαξε μυαλά»

Το πρώτο βήμα είναι να νιώσεις αυτοπεποίθηση και να βάλεις σε μια σειρά τις σκέψεις σου. Ποια είναι η πρώτη σκέψη που κάνεις όταν βλέπεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη; Νιώθεις μειονεκτικά; Μήπως βλέπεις αυτομάτως όσα δεν σου αρέσουν πάνω σου; Μην ανησυχείς, όλα μπορούν να αλλάξουν αν δεις τη θετική ματιά των πραγμάτων.

Πώς;  Αν την ώρα που κοιτάς τα αρνητικά σου στοιχεία αυτομάτως αλλάξεις μυαλά και δεις τα θετικά. Μήπως έχεις όμορφα μάτια; Μήπως τα δόντια σου είναι πολύ λαμπερά; Ρώτα τον εαυτό σου τι πραγματικά σου αρέσει πάνω σου και ποιο χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς σου αγαπάς. Όταν αρχίσεις να βλέπεις τον εαυτό σου πιο θετικά να θυμάσαι ότι θα έρθει μαζί και η αυτοπεποίθηση.

Δες στην παρακάτω gallery τους υπόλοιπους τρόπους για να βοηθήσεις τον εαυτό σου: 

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: