Όλοι νομίζουν ότι βγαίνει με μια σeξοβόμβα. Η αλήθεια όμως, τους κάνει και κοκκινίζουν από ντροπή!

Ενώ η Lui χαίρεται με την νεανική εμφάνισή της, συχνά φοβάται τους ξένους που είτε είναι ζηλότυποι και σκεπτικοί της, είτε θέλουν να μάθουν τα μυστικά της.

Στο Instagram, η super-fit μαμά κατακτά ήδη τις καρδιές του κινεζικού κοινού και έχει δεκάδες χιλιάδες οπαδούς. Παρόλο που έχει αξιοζήλευτη και άψογη επιδερμίδα, η Liu σπάνια χρησιμοποιεί καλλυντικά ή φοράει μακιγιάζ.

Το αγαπημένο της χόμπι είναι η κολύμβηση σε εξωτερικούς χώρους το χειμώνα: «Όταν όλοι φορούσαν μπουφάν, εγώ έβαζα το μπικίνι μου για να βουτήξω σε παγωμένο νερό», είπε.

Κολυμπάει στη λίμνη και ασχολείται καθημερινά με το βάρος της και αθλείται εδώ και τριάντα χρόνια. Πιστεύει ακράδαντα ότι η σκληρή προπόνηση της έχει οξύνει τον χαρακτήρα της και την έκανε να έχει ένα ισχυρό και όμορφο πρόσωπο. Τον Μάρτιο του 2016, έβαλε τον εαυτό της σε μια πρόκληση: να κολυμπήσει στο στενό της Μάλατσα και το έκανε με επιτυχία σε τέσσερις ώρες.

Είναι πολύ υπερήφανη για τα επιτεύγματά της και τώρα σκέφτεται την επόμενη περιπέτεια της. Η γυναίκα με το σώμα των ονείρων μας θα μπορούσε απλώς να κατευθυνθεί προς την Ευρώπη για να ταξιδέψει για λίγο.

Με τόσο μεγάλη δύναμη και θέληση, η Lui θα πετύχει σίγουρα σε ό, τι θέλει να κάνει. Παρόλο που είναι προφανώς ευλογημένη με καλά γονίδια, είναι σίγουρα η αποφασιστικότητά της που την διατηρεί τόσο νέα. Αλλά ποιος ξέρει, ίσως έχει ανακαλύψει το ελιξίριο νεότητας!

(?)

perierga

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: