«Όλοι λένε ότι είναι μαζί…» (video)

Την Κυριακή ο Νίκος Γεωργιάδης είχε πετάξει «βόμβα» στο φινάλε της εκπομπής «Επιτέλους Σαββατοκύριακο», όταν και αποκάλυψε ότι ο Γιάννης  Τσιμιτσέλης έχει κάνει ήδη το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή, μετά το χωρισμό του με τη Βάσω Λασκαράκη…
«Υπάρχει ένας λόγος ιδιαίτερος και δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε ακόμα το πρόσωπο. Είναι αναγνωρίσιμο πρόσωπο αρκετά, από το καλλιτεχνικό κύκλωμα. Χαιρόμαστε πάρα πολύ και θέλω να πω, όμως, ότι προτεραιότητα του παραμένει η κόρη του» είχε προσθέσει ο δημοσιογράφος.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OK!, το οποίο αναμεταδόθηκε σήμερα στον αέρα του Πρωινού, ο ηθοποιός είναι ζευγάρι με τη συνάδελφό του Κατερίνα Γερονικολού. «Όλοι λένε ότι είναι μαζί» αναφέρει το δημοσίευμα.
Το ρεπορτάζ του περιοδικού προσθέτει ότι η γνωριμία τους ξεκίνησε το 2016, όταν πρωταγωνιστούσαν ως ζευγάρι στην ταινία «The Bachelor»… Οι συμπρωταγωνιστές τους έκαναν λόγο για αμοιβαία συμπάθεια που υπήρχε μεταξύ τους, η οποία μετά το διαζύγιο του ηθοποιού φέρεται να εξελίχτηκε σε σχέση.
Δείτε όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό (Το βίντεο έχει κάποια προβλήματα μέχρι το 0:50).

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: