Ολική έκλειψη σελήνης: πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο: Αγωνίσου για την ελευθερία και την ανεξαρτησία της ψυχής σου

Αυτή η Σεληνιακή έκλειψη στο απρόβλεπτο και εγκεφαλικό ζώδιο του Υδροχόου φέρνει πολλές απροσδόκητες εκπλήξεις και σταδιακά μας βοηθά να ανακαλύψουμε τον κόσμο γύρω μας. Ο ενθουσιασμός, ο ιδεαλισμός και η δημιουργικότητα είναι ιδιαίτερα έκδηλα τώρα, έχουμε νέες και ξαφνικές ιδέες που οδηγούν σε μια βαθιά και καταλυτική αλλαγή διαμέσου της διάσπασης και της επανάστασης. Τώρα μιλάμε τη δική μας αλήθεια, δεν φοβόμαστε να δώσουμε τέλος σε μια σχέση ή μια δουλειά. Μπορεί να αισθανθούμε χαμένοι και μέσα στο χάος καθώς απρόβλεπτα και εντελώς αναπάντεχα γεγονότα μας αλλάζουν τη ζωή.

Ο παλιός τρόπος ζωής δεν δουλεύει πλέον για μας, ανακαλύπτουμε νέες πτυχές του εαυτού μας καθώς το φεγγάρι φέρνει στο φως κρυμμένα συναισθήματα και τις ανάγκες μας για ελευθερία και ανεξαρτησία. Αν ήμασταν πάρα πολύ επικεντρωμένοι στους άλλους, ώρα να κοιτάξουμε τον εαυτό μας.

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω τις προβλέψεις από το e-zwdia.gr και την επιρροή αυτής της Σεληνιακής έκλειψης στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον ενδέκατο οίκο σας, δεν είναι μια καλή περίοδος για την έναρξη νέων εγχειρημάτων. Μπορεί κάποια άτομα γύρω σας να σας δημιουργούν περιορισμούς και πιέσεις. Όλες οι ελπίδες και οι επιθυμίες σας θα μπορούσαν να ανατραπούν και συνειδητοποιείτε ότι η απαλλαγή από κάποια πρόσωπα και καταστάσεις είναι αναγκαία για τη βελτίωση της ζωής σας. Είναι μια καλή στιγμή για να ενταχθείτε σε μια νέα οργάνωση ή ομάδα, ειδικά αν είναι κατάλληλες να βοηθήσουν την ανθρωπότητα ή τον κόσμο γενικότερα. Δεν θα είστε τώρα και πολύ δημοφιλείς στις παρέες σας, όσο συνήθως. Μπορεί να χρειαστεί να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας για κάτι που έχετε επιλέξει. 

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, αναμείνατε μια αλλαγή στη σταδιοδρομία σας ή στην πορεία της ζωής σας. Αν είστε ικανοποιημένοι με τη δουλειά σας, θα δείτε κι άλλες νέες κατευθύνσεις που σας οδηγούν στην πρόοδο. Αυτή η έκλειψη έχει μια βαθιά επίδραση στο μέλλον σας, δεδομένου ότι σύντομα υλοποιείται η επιθυμία σας να προχωρήσετε σε μια πιο ολοκληρωμένη κατεύθυνση. Προσέξτε όμως να μην γίνετε ευερέθιστοι και αντισταθείτε στον πειρασμό να πιέζετε τον εαυτό σας και τους συναδέλφους σας, γενόμενοι πάρα πολύ σκληροί. Θα συνδεθείτε με μια ευρεία ποικιλία ανθρώπων που είναι συναρπαστικοί και οι οποίοι σας βοηθούν στην υλοποίηση των επαγγελματικών στόχων σας. Μπορεί να αισθανθείτε περισσότερη υπευθυνότητα και ωριμότητα που έρχονται στη ζωή σας για να την μετασχηματίσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον φιλοσοφικό ένατο οίκο σας, αντιμετωπίζετε μεγάλα ερωτήματα για το μέλλον σας και το νόημα της ζωής σας, σκέφτεστε τις επιλογές που πρέπει να κάνετε και πως θα σας επηρεάσουν για τα επόμενα χρόνια. Επανεξετάζετε την άποψή σας για την πραγματικότητα της ζωής σας και ίσως αλλάξετε πεποιθήσεις και φιλοσοφία ζωής. Μεγάλες αλλαγές έρχονται στο δρόμο σας σε κάθε πτυχή της ζωής σας. Μπορεί να θέλετε να μάθετε μια ξένη γλώσσα ή να μάθετε κάτι νέο που θα σας ωφελήσει στη δουλειά σας. Ίσως κάνετε κάποιο ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους ή για αναψυχή. Είναι σαν να κάτι σας σπρώχνει να βρεθείτε στο σωστό δρόμο, να ζείτε σύμφωνα με τις δικές σας αξίες και πεποιθήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον παθιασμένο και απόκρυφο όγδοο οίκο σας, η σeξουαλική ορμή σας θα αυξηθεί, αλλά το περιστασιακό σeξ δεν θα σας ικανοποιεί, χρειάζεστε έντονες και βαθιές εμπειρίες. Κάποιο άτομο που νομίζατε ότι το ξέρατε καλά, μπορεί τώρα να σας εκπλήξει με τις πράξεις του. Κάποια ζητήματα που ήταν κάτω από την επιφάνεια θα μπορούσαν να αποκαλυφθούν και να μεταβάλουν τη φύση μιας σημαντικής συνεργασίας ή της ερωτικής σχέσης σας. Μπορεί να προσπαθήσετε σκληρότερα για να κρατήσετε μια πολύτιμη σχέση στη ζωή σας ή αναγνωρίζετε ότι δεν παίρνετε ό, τι θέλετε και διαλύετε αυτή τη σχέση. Τώρα θα είστε αναγκασμένοι να πάρετε μια δύσκολη απόφαση.

ΛΕΩΝ

Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, προσπαθήστε να βελτιώσετε τις υφιστάμενες σχέσεις σας και να χειριστείτε με διπλωματία και συμβιβασμό τα προβλήματα που θα προκύψουν. Όσοι είστε δεσμευμένοι, θα πρέπει να αποφύγετε τα παρορμητικά λόγια και τις ενέργειες για να αποφευχθούν προβλήματα με το σύντροφό σας. Αυτή η έκλειψη μετατοπίζει το δυναμικό σας σε μια σημαντική σχέση, ερωτική ή επαγγελματική ή φιλική, και απαιτεί από εσάς να ακολουθήσετε τους κανόνες και να ανταποκριθείτε με αξιόπιστο τρόπο. Οι σχέσεις σας με τους άλλους πλήττονται, γι’ αυτό θα πρέπει να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας. Είστε εξαιρετικά ευαίσθητοι και υπερβολικά συναισθηματικοί τώρα, έτσι προσέξτε τις βεβιασμένες αποφάσεις. Συνομιλήστε με αυτούς που αγαπάτε και δείξτε κατανόηση και εμπιστοσύνη, τότε μόνο θα βρείτε τις απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της εργασίας, κάποιες προκλήσεις στο χώρο της εργασίας σας θα σας ωθήσουν να επανεξετάσετε κάποια πράγματα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα έντονα συναισθήματά σας και σκεφτείτε προσεκτικά πριν ενεργήσετε. Πρέπει να προσέχετε τι λέτε και τι κάνετε για να αποφευχθούν οι άσκοπες διαμάχες. Βρίσκοντας θετικούς τρόπους για να βελτιώσετε τη συνεργασία μεταξύ των συναδέλφων σας, αυτό θα έχει επίδραση στην αποδοτικότητά σας. Ετοιμαστείτε για απότομες αλλαγές της διάθεσής σας, καθώς θα επανεκτιμήσετε τις προσδοκίες σας στην εργασία σας και τι είστε πρόθυμοι να δώσετε πίσω σε αντάλλαγμα. Μην ασκείτε αυστηρή κριτική σε όλους γύρω σας και προσπαθήστε να εργαστείτε με υπομονή και ανοχή.

ΖΥΓΟΣ

Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, ο ερωτικός σας σύντροφος ή τα παιδιά σας θα τραβήξουν πιο έντονα το ενδιαφέρον σας τώρα. Έχετε ανησυχίες για το μέλλον της σχέσης σας και των παιδιών σας και περιορίζεται τώρα η ικανότητά σας να είστε αυθόρμητοι. Εάν ήσασταν ανήσυχοι για την πορεία της σχέσης σας ή συναισθηματικά απόμακροι, ήρθε η ώρα να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας και να αρχίσετε εκ νέου με το σύντροφό σας ή να εξετάσετε να δώσετε την καρδιά σας κάπου αλλού. Ο έρωτας γίνεται σοβαρός και απαιτεί από σας να τηρήσετε τις υποσχέσεις σας. Υπάρχουν πολλά καρμικά μαθήματα που πρέπει να μάθετε από τη σχέση σας, έτσι δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες. Η έκλειψη αυτή είναι μια υπενθύμιση για να προσθέσετε διασκέδαση και κοινωνικοποίηση στη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας,  ασχολείστε τώρα είτε με τη βελτίωση του σπιτιού σας, είτε με τη βελτίωση των οικογενειακών σας σχέσεων (ή και τα δύο). Η ανακαίνιση του σπιτιού σας και του προσωπικού σας χώρου θα σας κάνει να αισθανθείτε καλύτερα και ελεύθερα. Η ενασχόληση με κάποια παλιά πρότυπα συμπεριφοράς σε όλες τις σχέσεις σας, όπως η αμφιβολία και η έλλειψη εμπιστοσύνης, απαιτούν σκληρή δουλειά από εσάς τώρα και σας προκαλούν να επανεξετάσετε κάποια συναισθηματικά φορτισμένα ζητήματα από το παρελθόν. Κάποιες αλλαγές που θα συμβούν, θα μπορούσαν να αλλάξουν τις σχέσεις σας μα τα πιο προσφιλή σας πρόσωπα. Ξεκουραστείτε και χαλαρώστε λίγο στην άνεση του σπιτιού σας, περιβάλλετε τον εαυτό σας με αισιοδοξία και θετική σκέψη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, πρόσeξε τις πληροφορίες που λαμβάνετε γιατί θα σας αποπροσανατολίσουν. Υπάρχει πιθανότητα να παρεξηγηθείτε με κάποια προσφιλή σας πρόσωπα, καθώς η έκλειψη παρεμποδίζει την επικοινωνία. Κάθε νέο σχέδιο που ξεκινάτε τώρα απαιτεί από εσάς πειθαρχία και αυτοσυγκράτηση. Αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία να συνομιλήσετε με κάποια άτομα που είχατε παρεξηγηθεί στο παρελθόν, μπορεί να καθαρίσει τον αέρα της αρνητικότητας, αλλά αν φτάσατε σε ένα σημείο χωρίς επιστροφή, αυτή η έκλειψη θα σας βοηθήσει να κινηθείτε προς τα εμπρός, ανεξάρτητα αν είστε έτοιμοι ή όχι. Ορίστε κάποια όρια στις σχέσεις σας με τους άλλους και συνειδητοποιήστε ότι η ελευθερία της σκέψης και του λόγου είναι πολύ σημαντική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Σεληνιακή έκλειψη στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, είναι μια καλή χρονική περίοδος να θέσετε τα οικονομικά σας υπό έλεγχο και να σχεδιάσετε έναν συνετό προϋπολογισμό. Η οικονομική πειθαρχία είναι τώρα απαραίτητη, καθώς αυτή η έκλειψη σας υπενθυμίζει να διαχειρίζεστε τους οικονομικούς πόρους σας με προσοχή, αποφεύγοντας τις επιπόλαιες δαπάνες. Εάν έχετε μια δουλειά που δεν σας αποφέρει οικονομικά ή έχετε επενδύσει κάπου και δεν έχετε κέρδη, είναι καιρός να επανεξετάσετε τις οικονομικές αποφάσεις σας. Τώρα θέτετε νέα δεδομένα για την μακροπρόθεσμη οικονομική ευημερία σας. Μπορεί επίσης να είστε πολύ συναισθηματικοί και δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διπλωματία και τη λογική σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον πρώτο οίκο σας, του εαυτού σας, κάνετε μια εσωτερική αλλαγή η οποία θα είναι καλή για σας τώρα. Αισθάνεστε ότι είστε τόσο δυνατοί που μπορείτε να κάνετε τα πάντα αυτή τη στιγμή. Τα συναισθήματά σας θα είναι έντονα και θα σας είναι δύσκολο να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Αν και η υποχώρηση μπορεί να ακούγεται σαν μια λογική στρατηγική, δεν θα θέλετε να κάνετε ένα βήμα πίσω, ακριβώς για να προβάλετε την εξουσία σας αλλά και για να αποφύγετε κάποιους ανθρώπους που σας κάνουν να αισθάνεστε άβολα. Μην κρίνετε σκληρά τον εαυτό σας ή αμφιβάλετε για την αξία σας. Θα έχετε πραγματικά μεγαλύτερο αντίκτυπο στους άλλους απ’ ότι νομίζετε. Κάντε μια λίστα με πράγματα που θα θέλατε να ολοκληρώσετε κατά τους επόμενους έξι μήνες και κάντε ένα βήμα προς την κατεύθυνση αυτή.

ΙΧΘΥΣ

Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, βεβαιωθείτε ότι είστε ανοιχτοί και ειλικρινείς, και ιδιαίτερα αν έχετε σχέση. Δουλεύετε τώρα πίσω από τα παρασκήνια νιώθοντας ότι πρέπει να είστε ήσυχοι για να κάνετε ό, τι πρέπει να κάνετε. Μπορεί επίσης να θέλετε να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας καθώς τώρα καθίσταται επιτακτική η ανάγκη να αναπληρώσετε την χαμένη σας ενέργεια. Μπορεί να αναγκαστείτε να αντιμετωπίσετε ζητήματα που δεν θέλατε να αντιμετωπίσετε στο παρελθόν ή να σας αποκαλυφθεί μια δυσάρεστη πραγματικότητα την οποία προηγουμένως αγνοούσατε. Ωστόσο, αν είστε πρόθυμοι να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις, μπορείτε να χτίσετε ένα λαμπρό μέλλον με την εσωτερική σας δύναμη.

Για περισσότερα αστρολογικά θέματα μπες στο e-zwdia.gr.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

zwdia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: