Όλγα Γεροβασίλη για συντάξεις: Η μόνη αλήθεια κ. Βρούτση είναι ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι

Για το νέο ασφαλιστικό μίλησε ο Γιάννης Βούτσης συμβουλεύοντας τους πολίτες τι να κάνουν ώστε να λάβουν την υψηλότερη σύνταξη. Ο υπουργός Εργασίας. Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Open Tv, δεσμεύτηκε πως δεν θα υπάρξει καμία μείωση στις συντάξεις, ενώ τόνισε πως ακόμα και αν το ΣτΕ δικαιώσει τους συνταξιούχους, δεν θα αλλάξει ο σχεδιασμός της κυβέρνησης.

Η Όλγα Γεροβασίλη, γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε τη δική της απάντηση στον υπουργό Εργασίας τονίζοντας πως «δεν είμαστε όλοι ίδιοι».

Η απάντηση

Η μόνη αλήθεια κ. Βρούτση είναι ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι

Δυστυχώς για τον κ. Βρούτση η αλήθεια και οι αριθμοί είναι αμείλικτοι και δεν αλλάζουν όσα ψέματα και να χρησιμοποιήσει.

Την περίοδο 2010 -2015 οι κυβερνήσεις του παλαιού δικομματισμού- επιφανής εκπρόσωπος του οποίου είναι ο κ. Βρούτσης-  με 12 οριζόντιες μειώσεις συντάξεων αφαίρεσαν 45 δις ευρώ από το εισόδημα των συνταξιούχων.

Ανάμεσα τους η 13η και η 14η σύνταξη, δηλαδή δυο ολόκληρες συντάξεις τον χρόνο.

Σε ότι αφορά τους «χρυσούς παππούδες» ο κ. Βρούτσης καλά θα κάνει να ξαναδιαβάσει την ανάρτηση μου.

Σε αυτήν επικρίνω  τη μεθόδευση της κυβέρνησης να στελεχώσει γραφεία βουλευτών και υπουργών με μετακλητούς- συνταξιούχους από την εκλογική τους πελατεία δίνοντας τους και μισθό και σύνταξη.

Αν κάποιοι χρωστούν μια συγγνώμη στους συνταξιούχους κύριε Βρούτση είναι αυτοί που μείωσαν το εισόδημα τους κατά 40%, είναι αυτοί που τους έκοψαν το μέρισμα που έπαιρναν  τα Χριστούγεννα για τρία συνεχή χρόνια επί ΣΥΡΙΖΑ και είναι αυτοί που ετοιμάζονται τώρα να κόψουν και την 13η σύνταξη που θεσμοθέτησε  η προηγούμενη κυβέρνηση.

Πολιτική

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: