Όλες θέλουμε να υιοθετήσουμε το oversized στυλ των αδερφών Olsen

Όλες θέλουμε να υιοθετήσουμε το oversized στυλ των αδερφών Olsen

Τα κορίτσια που εξελίχθηκαν από κινηματογραφικό δίδυμο σε ιέρειες της μόδας.

«Ποτέ μη λες ποτέ στη μόδα και στη ζωή», έχει πει η Ashley Olsen και αυτή της η φράση έμελλε να γίνει το motto πάνω στο οποίο βάδισε με την αδερφή της, Mary-Kate. Όταν για πρώτη φορά τα δύο κορίτσια συστήθηκαν στον κόσμο, το νεαρό τους ηλικίας τους και η «διπλή» εξωτερική τους εμφάνιση δημιούργησε έφορο έδαφος για να βρεθούν κατευθείαν στα ηνία μεγάλων κινηματογραφικών παραγωγών, τα οποία τις ανέδειξαν στα νέα αστέρια του Hollywood. Ο δρόμος που ήταν γραφτό να ακολουθήσουν, όμως, ήταν άλλος.

Λίγοι ακούνε το κάλεσμα της μόδας κι ακόμα πιο λίγοι απαντούν με τον σωστό τρόπο. Το διάσημο πλέον σχεδιαστικό δίδυμο φαίνεται ότι ανήκει στην τελευταία κατηγορία. Μέσα σε αυτά τα σχεδόν 20 χρόνια ενασχόλησης με τον χώρο του fashion, η εξέλιξη και η ωρίμανση του στυλ τους έκανε μέχρι και τους The New York Times να αναγνωρίσουν το πρωτοπόρο «homeless» look τους. Στην πραγματικότητα, βέβαια, διακρίνεται από loose και oversized ρούχα και maxi royal-like υφάσματα που προσφέρουν άνεση και κλασική αισθητική, εναποθέτοντας στις κατόχους του Womenswear Designer of the Year για το 2012 την ιδιότητα των trendsetters.

Οι αδερφές Olsen δεν κάνουν συχνά εμφανίσεις, όμως, όταν το αποφασίσουν, τα outfit τους θα είναι αυτά που κατευθείαν θα προσπαθήσεις να αντιγράψεις για το στυλ και την άνεση που «υπόσχονται». Με ένα scroll στην gallery που βρίσκεται στη συνέχεια θα δεις μερικές από τις εμφανίσεις που θα αντιγράφαμε ανά πάσα στιγμή, ανεξάρτητα από τα trends που κυριαρχούν.

 Tα 10 ρούχα & αξεσουάρ που πρέπει να έχει η ιδανική capsule γκαρνταρόμπα

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: