Όλες οι καλοντυμένες celebrities φορούν κρίκους και σου βρήκαμε 5 ζευγάρια που θα λατρέψεις

 

Ένα δάκρυ κύλησε στο μάγουλό μου, όταν είδα τους oversized πανέμορφους αυτούς κρίκους να ακουμπούν το έδαφος, θέλω να ξέρεις. Ήταν το item που με ενόχλησε περισσότερο απ” όλα όταν είδα να «κακομεταχειρίζεται» έτσι η Jlo.

Πέρα από την πλάκα, η στιγμή εκείνη κατάλαβα πόσο μου αρέσει αυτό το στιλ σκουλαρικιών. Από τότε και έπειτα, νομίζω ότι ένα ζευγάρι κρίκοι -χρυσοί ή ασημένιοι-, υπήρχαν πάντα στη συλλογή των κοσμημάτων μου.

Διάβασε ακόμη:

Προσφέρουν ένα ανεπιτήδευτο coolness αυτά τα σκουλαρίκια, αλλά και μια τρομερή θηλυκότητα ταυτόχρονα που νομίζω ότι κανένα άλλο κόσμημα δεν καταφέρνει να προσφέρει. Πολλές celebrities φαίνεται να έχουν την ίδια άποψη.

 

Παρατηρώντας τα Instagram accounts διαφόρων γυναικών της showbiz, θα δεις ότι ένα ζευγάρι κρίκους επιλέγουν συχνά για τις εμφανίσεις τους καλοντυμένες celebrities.

Δες ακόμη:

Από την Jennifer Lopez που ακόμα τα φοράει, τη Rihnana μέχρι και την Karolina Kurkova, οι κρίκοι είναι σίγουρα ένα κόσμημα που θεωρείται must για φέτος.

 

Με αφορμή τα όμορφους κρίκους που φοράνε ήδη οι celebrities, σου βρήκαμε και 8 ζευγάρια που είμαστε σίγουρες ότι θα σε πείσουν να βάλεις το αξεσουάρ αυτό στη συλλογή σου.

 

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: Chris Pizzello/Invision/AP

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: