Όλες οι δημοφιλείς τάσεις για Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022: Τι θα φορέσουμε την επόμενη σεζόν

Αυτές οι 10 τάσεις θα πρωταγωνιστήσουν στην fashion σκηνή.

Αν θέλεις να ξεκινήσεις τις αγορές σου για την σεζόν S/S 22, τότε διαβάζεις το σωστό άρθρο. Ξαναείδαμε τις S/S 22 πασαρέλες και εντοπίσαμε 10 τάσεις που θα είναι δημοφιλείς την επόμενη σεζόν. Σε γενικές γραμμές, ο στόχος των σχεδιαστών στις τέσσερις πρωτεύουσες της μόδας, δηλαδή στη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Μιλάνο και το Παρίσι, είναι να μας προσφέρουν χαρά και να μας χαρίσουν την ελπίδα ότι όλα θα γίνουν όπως προ Covid19 και ακόμα καλύτερα. Συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω για να μάθεις ποιες είναι αυτές οι 10 τάσεις που αισιοδοξούν για το μέλλον της μόδας αλλά και για το δικό μας.

1. Micro skirts

Ετοιμάσου για το micro skirt trend την άνοιξη του 2022. Αφού ακολουθείς τόσα πολλά fitness trends στο TikTok, (σωστά κορίτσια;), οι preppy micro φούστες στις επιδείξεις μόδας Chanel, Fendi by Versace και Miu Miu θα σου δώσουν την τέλεια ευκαιρία να αναδείξεις τα πόδια σου τη νέα χρονιά.

Όλες οι δημοφιλείς τάσεις για Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022: Τι θα φορέσουμε την επόμενη σεζόν

Spring – Summer 2022: Όλες οι βασικές τάσεις που πρέπει να γνωρίζεις από τον μήνα της μόδας

2. Βερμούδες

Οι βερμούδες είναι οι ήρωες του καλοκαιριού, αλλά θα είναι πιο polished την επόμενη χρονιά. Όπως φαίνεται στην πασαρέλα, οι Οίκοι Hermès, Dior, Fendi, Tom Ford και Max Mara ενσωμάτωσαν αυτό το κομμάτι στις συλλογές τους, συνδυάζοντας το με matching blazers και κομψές καμπαρντίνες.

3. Blazer της δεκαετίας του ’80 – the bigger, the better

Οι Prada, Chanel και The Row ήταν μερικοί από τους οίκους μόδας που έβαλαν μοντέλα να περπατήσουν στην πασαρέλα με εξαιρετικά μεγάλα σακάκια. Οι Louis Vuitton, Raf Simmons, Phillip Lim, Peter Do και Coach φαίνεται να συμφωνούν, παρουσιάζοντας ογκώδεις σιλουέτες. Φέτος την άνοιξη, θα φορέσεις τα blazers ως power suits, με φούστες αλλά και μόνα τους ως mini φορέματα. Γιατί είναι αυτά τα κομμάτια δημοφιλή; Αυτή η oversize σιλουέττα είναι κολακευτική όταν θέλεις να κρύψεις λίγο τις όποιες ατέλειες χωρίς να χάσεις πόντους στυλ.

4. Φαρδιά παντελόνια

Οι Row, Ulla Johnson, Phillip Lim και Alberta Ferretti συνδύασαν τα super φαρδιά παντελόνια με φαρδιές μπλούζες και slouchy παλτό. Τα εξαιρετικά φαρδιά παντελόνια δημιουργούν αμέσως μια σοφιστικέ εμφάνιση και είναι τέλεια για τον ζεστό καιρό.

5. Bohemian crochet και ψυχεδελικά prints

Όταν επιστρέψει η άνοιξη, θα επιστρέψει και το bohemian ’60s trend. Ο οίκος Paco Rabann έντυσε τα μοντέλα του από την κορυφή ως τα νύχια με crochet. Αισθανθήκαμε επίσης την επιρροή των hippies της δεκαετίας του ’60 και του ’70 στα ψυχεδελικά prints με ζωηρά χρώματα στις πασαρέλες των Etro, Givenchy και Gabriela Hearst.

6. 60s skirt suits

Είχαμε skirt suits του στυλ της Jackie Kennedy σε πολλές πασαρέλες της σεζόν Spring/Summer 2022. Οι Dior, Moschino, and Michael Kors έφεραν αυτά τα preppy σύνολα με τζάκετ και φούστα πίσω για την επόμενη σεζόν. Συνδύασέ τα με πλατφόρμες, μεγάλα σκουλαρίκια και structured τσάντες για ένα πιο funky look.

7. Διαστημικό στυλ

Εμπνευσμένοι από την τάση του διαστημικού τουρισμού, οι Courrèges, Balenciaga και Loewe ενσωμάτωσαν στις συλλογές τους φουτουριστικά looks σε ασημί χρώμα. Από βραδινά φορέματα μέχρι και αδιάβροχα, τα ασημένια ρούχα με sci-fi vibes θα είναι παντού την επόμενη σεζόν.

8. Μαυρόασπρο

Κλασικός και διαχρονικός, τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά με τον ασπρόμαυρο συνδυασμό. Σχεδιαστές όπως οι Marni, Carolina Herrera και Balenciaga ανανέωσαν αυτά τα αντίθετα χρώματα με μοντέρνα graphic prints. Οι Missoni, Tory Burch, Comme des Garçcons και Schiaparelli υιοθέτησαν επίσης αυτήν την δημοφιλή τάση με ρίγες και πουά για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 22.

9. Κρόσσια των 20s

Στις πασαρέλες των μεγάλων οίκων μόδας όπως των Christian Dior, Armani, Oscar de la Renta και Ferragamo είδαμε μοντέλα να φοράνε φορέματα και φούστες με κρόσσια. Είδαμε επίσης κρόσσια στους Οίκους Chloe, Paco Rabanne και Proenza Schouler.

10. Total white

Σχεδόν όλοι οι σχεδιαστές είχαν all-white σύνολα στις συλλογές τους. Από φορέματα μέχρι κοστούμια, το λευκό μονόχρωμο ήταν η επιλογή των Gabriela Hearst, Christopher Kane, Peter Do, Brunello Cucinelli, Chanel και Ulla Johnson. Ο total white συνδυασμός είναι σικ και minimalist, όπως θέλουμε άλλωστε η ζωή μας να είναι την Άνοιξη/Καλοκαίρι του 2022.

Συνέχισε στην gallery που ακολουθεί για να δεις μερικές φωτογραφίες από τις πασαρέλες.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: ImaxTree Paco Rabanne SS22

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H Elle Fanning δίνει νέα σημασία στον όρο «εκκεντρικά τακούνια»

Giambattista Valli S/S 2022: Μια ρομαντική συλλογή στην πιο ρομαντική πόλη του κόσμου

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: