Οκτώ σφαίρες από καλάσνικοφ δέχθηκε ο 63χρονος επιχειρηματίας στο Παλαιό Φάληρο

Ο 63χρονος είναι ο Μιχάλης Τσουγκαράκης, ιδιοκτήτης της κατασκευαστικής Ατλάντικ Σταρ, ενώ στο παρελθόν είχε διατελέσει πρόεδρος του αθλητικού ομίλου Χανίων — Πώς έγινε η δολοφονική επίθεση

Οκτώ σφαίρες από καλάσνικοφ δέχθηκε ο 63χρονος επιχειρηματίας Μιχάλης Τσουγκαράκης μετά την ενέδρα θανάτου που του έστησαν άγνωστοι τα ξημερώματα στο Παλαιό Φάληρο.

Ο 63χρονος είναι ιδιοκτήτης της κατασκευαστικής Ατλάντικ Σταρ, ενώ στο παρελθόν είχε διατελέσει πρόεδρος του αθλητικού ομίλου Χανίων.

Πώς έγινε η δολοφονική επίθεση

Οι δράστες, κινούμενοι με Ι.Χ, λίγο πριν τις 4, πλησίασαν στη συμβολή των οδών Κρόνου και Αφροδίτης τον 63χρονο άνδρα και τον γάζωσαν. Το θύμα δέχθηκε σφαίρες στην κοιλιακή χώρα και σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός όπου και νοσηλεύεται.

O 63χρονος ήταν σταματημένος στο φανάρι και μέσα στο αυτοκίνητο ήταν ο θετός γιος του και ένας φίλος. Τον πλησίασαν και τον πυροβόλησαν πολλές φορές με καλάσνικοφ. Συμφωνα με πληροφορίες, δεν ήταν γνωστός στην Ασφάλεια καθώς όπως λένε χαρακτηριστικά ήταν «αχαρτογράφητος».

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι άγνωστοι δράστες ήθελαν να σκοτώσουν το θύμα τους, χωρίς όμως να είναι σε θέση να προσδιορίσουν τα κίνητρα της επίθεσης.

Την ώρα της ενέδρας η κίνηση στην περιοχή ηταν ελάχιστη και αυτό που ψάχνουν είναι μέσα απο κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας να εντοπίσουν το δρομολόγιο του ύποπτου οχήματος.

Παράλληλα, μέσα από πληροφορίες από το περιβάλλον του προσπαθούν να διαπιστώσουν αν ο επιχειρηματίας που κινείται στο χώρο των κατασκευών είχε μέτωπα και ανοικτούς λογαριασμούς που να δικαιολογούν μια τέτοια ακραία πράξη ή αν δεχόταν απειλές.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: