Οκτώ plus size influencers μας δίνουν ιδέες για ανοιξιάτικα outfits

Οκτώ plus size influencers μας δίνουν ιδέες για ανοιξιάτικα outfits

Οι πιο κομψές τάσεις φορεμένες με τον «σωστό» τρόπο για κάθε σιλουέτα.

Η άνοιξη είναι μία εποχή που πρέπει να κάνει όλες τις γυναίκες πιο χαρούμενες. Δίνει χρώμα στην καθημερινότητά μας, φέρνοντάς μας λίγο πιο κοντά στο καλοκαίρι… Γι’ αυτό, είναι φυσικό πως πολλές από εμάς έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε και να σχεδιάζουμε ήδη τις εμφανίσεις μας για τους επόμενους μήνες. Με τη διάθεση μας ανεβασμένη, οφείλουμε να αναβαθμίσουμε και την γκαρνταρόμπα μας.

Έχοντας ως βάση τα κορυφαία fashion trends για την άνοιξη και προσαρμόζοντας τις τάσεις στο προσωπικό σου στυλ, μπορείς να δημιουργήσεις ανοιξιάτικα σύνολα με extra δόσεις στυλ. Άλλωστε, μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες της μόδας είναι πλέον τα plus size ρούχα. Αυτό σημαίνει πως έχεις αμέτρητες επιλογές για κομψές και εντυπωσιακές εμφανίσεις σε κάθε περίσταση.

Από ρομαντικά λινά φορέματα σε έντονα χρώματα ιδανικά για καλέσματα σε σπίτι και για εκδρομές στην παραλία, έως και cropped πλεκτά κομμάτια ιδανικά για περιπάτους στην πόλη, χρησιμοποίησε αυτήν τη λίστα για να πάρεις έμπνευση τους επόμενους μήνες και να βεβαιωθείς ότι η γκαρνταρόμπα σου είναι έτοιμη για το καλοκαίρι που πλησιάζει. Είτε θέλεις να πετύχεις ένα athleisure look ή κάτι πιο ρομαντικό, η gallery παρακάτω θα σου δώσει την απαραίτητη street style έμπνευση, προκειμένου να δημιουργήσεις κι εσύ το δικό σου stylish, ανοιξιάτικο outfit.

Οι 10 δυναμικές γυναίκες που επηρέασαν τον κόσμο της μόδας

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: