Οκτώ κορυφαίοι αθλητές στην ομάδα της Toyota Ελλάς μέσω της πρωτοβουλίας «Start Your Impossible»

Μέσω της πρωτοβουλίας της «Start Your Impossible», η ΤΟΥΟΤΑ προσπαθεί να εμφυσήσει την πεποίθησή της ότι όταν υπάρχει ελευθερία στη μετακίνηση, ο άνθρωπος έχει την ικανότητα να κατακτήσει ακόμα και το αδύνατο. Οι αθλητές αποτελούν ένα λαμπρό παράδειγμα καθώς χρησιμοποιούν τη δύναμη της κίνησης για να ξεκλειδώσουν όλες τις δυνατότητές τους.

Η Toyota Ελλάς συνεργάζεται με τη Διεθνή Ολυμπιακή και Διεθνή Παραολυμπιακή Επιτροπή, με σκοπό να προσφέρει βιώσιμες, ασφαλείς και αποδοτικές λύσεις μετακίνησης για όλους, χωρίς περιορισμούς, με αυτό να είναι ένα μόλις μέρος της δέσμευσης της εταιρείας στην απελευθέρωση των ανθρώπινων δυνατοτήτων μέσα από τη δύναμη της κίνησης.

Για μια ακόμη φορά η  Toyota Ελλάς θα βρεθεί δίπλα σε κορυφαίους αθλητές στον δρόμο για τη διάκριση τους στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024. Ως ο Επίσημος Εταίρος Κινητικότητας της Διεθνούς Ολυμπιακής και Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής, η ΤΟΥΟΤΑ παγκοσμίως υποστηρίζει σταθερά εδώ και χρόνια αθλητές από όλη την υφήλιο στην προσπάθειά τους να κάνουν το δικό τους αδύνατο, δυνατό.

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονται και οι σπουδαίοι Έλληνες αθλητές, μέλη της Team Toyota Hellas: Νάσος Γκαβέλας (στίβος), Στέλιος Μαλακόπουλος (στίβος), Στέφανος Ντούσκος (κωπηλασία), Μαρία Πρεβολαράκη (πάλη), Γιάννης Σγουρόπουλος (επιτραπέζια αντισφαίριση), Στέλλα Σμαραγδή (στίβος), Κατερίνα Στεφανίδη (στίβος), και Αντώνης Τσαπατάκης (κολύμβηση).

Όπως δήλωσε η κα. Αγγελική Τσενέ, Customer Experience Director Toyota Ελλάς: «Πίσω από κάθε αθλητή υπάρχει μια προσωπική ιστορία που μας υπενθυμίζει ότι με πάθος και επιμονή, τίποτα δεν είναι αδύνατο. Στην ΤΟΥΟΤΑ επιδιώκουμε να εμπνέουμε τους ανθρώπους να προχωράνε μπροστά – πέρα από τη δική τους γραμμή τερματισμού, πέρα από το δικό τους αδύνατο, καθώς οι μεγαλύτερες επιτυχίες πάντα μετριούνται από το μέγεθος της πρόκλησης. Οι αθλητές που απαρτίζουν από σήμερα το Team Toyota Hellas αποτελούν λαμπρό παράδειγμα αυτής ακριβώς της κατεύθυνσης».

Η ανανεωμένη Team Toyota Hellas θα κάνει την «παρθενική» της εμφάνιση σήμερα ( 22 Νοεμβρίου)  στο Παρίσι  όπου θα συμμετάσχει σε εκδήλωση της Toyota Motor Europe με αθλητές από όλη την Ευρώπη.

Οκτώ κορυφαίοι αθλητές στην ομάδα της Toyota Ελλάς μέσω της πρωτοβουλίας «Start Your Impossible» gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: