Οκτώ φορές που η αστρολογία ταυτίστηκε με τη μόδα

Οκτώ φορές που η αστρολογία ταυτίστηκε με τη μόδα

Ο κόσμος της μόδας δεν μένει ανεπηρέαστος από αυτά που «γράφονται στα αστέρια» και θα σας δείξουμε τα catwalks που το αποδεικνύουν.

Τα τελευταία χρόνια, το ενδιαφέρον για την αστρολογία αυξήθηκε κυρίως σε ό,τι αφορά τους Millennials και πολλά brands εκμεταλλεύτηκαν αυτήν την ευκαιρία για να έρθουν πιο κοντά στους νέους πελάτες τους. Πέρα από αυτό όμως, η μόδα πάντα είχε ένα έντονο ενδιαφέρον για τους αστερισμούς. Και γιατί όχι;

Η αστρολογία και η μόδα έχουν μερικά κοινά πράγματα. Και οι δύο έχουν συχνές εναλλαγές – τα ζώδια αλλάζουν με βάση την κίνηση των πλανητών, η μόδα αλλάζει με βάση τις εποχές. Και οι δύο, σε κάποιο βαθμό, προσπαθούν να προβλέψουν το μέλλον, ειδωλοποιούν την ομορφιά των συμβόλων και κάνουν συχνά αναδρομή στο παρελθόν.

Στο Μιλάνο για παράδειγμα, ο οίκος Pucci παρουσίασε μια συλλογή για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015, η οποία ήταν γεμάτη με αστρολογικά μοτίβα – τα μοντέλα φόρεσαν ψηλές μπότες, κοντά σορτς και μακριές βελούδινες, μαύρες κάπες καλυμμένες με χρυσά σύμβολα του ζωδιακού κύκλου.

Για τους οπαδούς της αστρολογίας, το να ντύνονται με τα σύμβολα της είναι ένας τρόπος για να τοποθετήσουν τους εαυτούς τους μέσα στον κόσμο αυτόν, προβάλλοντας παράλληλα μια πτυχή της προσωπικής τους ταυτότητας. Για να γιορτάσεις, λοιπόν, μαζί μας την επιρροή του ζωδιακού κύκλου στις γκαρνταρόμπες μας, ρίξε μια ματιά στην gallery παρακάτω όπου θα βρεις ποιοι σχεδιαστές φλέρταραν με τα ζώδια τα τελευταία χρόνια.

10 φορές που ο William και η Kate Middleton εντυπωσίασαν με τα ταιριαστά τους outfits

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: