Οικογενειακή τραγωδία στην Ίο: 67χρονος σκότωσε τη σύζυγό του – Τι υποστηρίζει

Σάλος επικρατεί στην κοινωνία της Ίου μετά τη δολοφονία μιας 55χρονης γυναίκας από τα χέρια του 67χρονου συζύγου της.

Σύμφωνα με τον 67χρονο, ο οποίος είναι συνταξιούχος, όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τρίτης στις 9:00 όταν ξεκίνησε καβγάς με τη σύζυγό του. Κατά τον ίδιο, κάποια στιγμή η 55χρονη άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και του επιτέθηκε.

Όπως υποστηρίζει ο 67χρονος, αρχικά αφόπλισε την 55χρονη σύζυγό του αλλά στη συνέχεια την τραυμάτισε θανάσιμα στο στήθος καθώς δεν κατάφερε να ελέγξει τα νεύρα του.

Στη συνέχεια καθάρισε το φονικό όπλο και το έβαλε στην θέση του, κάτι που επιβεβαιώθηκε από τους αστυνομικούς του νησιού που πήγαν στο σπίτι.

Τελικά, γύρω στις 10:00 το πρωί της Τρίτης ο 67χρονος πήρε την απόφαση να παραδοθεί και πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα λέγοντάς τους πως σκότωσε την σύζυγό του μετά από καβγά.

Ο 67χρονος υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι τον τελευταίο καιρό είχε συχνούς καβγάδες λόγω προσωπικών διαφορών με την 55χρονη γυναίκα του.

Η 55χρονη και ο 67χρονος ήταν χρόνια παντρεμένοι και είχαν αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Τα τρία είναι παντρεμένα ενώ το τέταρτο είναι ανήλικο και την ώρα του φονικού βρισκόταν στο σχολείο.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: