Οικογένεια ψηφίζει αλά «Survivor» ποιος θα πλύνει τα πιάτα και γίνεται viral

Όπως πολλοί ανά τον κόσμο, έτσι και η οικογένεια Κουίν, το τελευταίο διάστημα βίωνε τη δική της καραντίνα. Η οικογένεια όμως φαίνεται πως βρήκε έναν άκρως διασκεδαστικό τρόπο για να περνάνε οι μέρες του εγκλεισμού πιο ευχάριστα και κατάφερε να γίνει viral.

Συγκεκριμένα, η οικογένεια Κουίν εμπνεύστηκε από το γνωστό reality επιβίωσης Survivor και αποφάσισαν να… ψηφίζουν για το ποιος θα είναι ο χαμένος του σπιτιού και θα βρεθεί στον… τάκο δηλαδή στην κουζίνα για να πλύνει τα σπίτια.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που «ανέβηκε» στο tik tok και έφτασε τις 1,8 εκατομμύρια προβολές, η οικογένεια μαζεύεται στην οικογένεια όπου κάνουν «συμβούλιο» ενώ στη συνέχεια ο ένας μετά τον άλλον, ψηφίζουν μυστικά για το ποιος θα κάνει την αγγαρεία.

Ένας ένας περνά μπροστά από την κάμερα που τραβά το βίντεο και δείχνει το χαρτάκι με το όνομα που έχει επιλέξει και αιτιολογεί μάλιστα και τη ψήφο του.

Στο τέλος, οι δυο χαμένοι, ο Τσαρλς και η Άλις, «κοντράρονται» σε μια δοκιμασία αποχώρησης…

Οι δυο τους συναγωνίζονται στο άναμμα φωτιάς και χαμένος αναδεικνύεταιο ο γιος της οικογένειας ο οποίος τελικά έπλυνα και τα πιάτα.

Το βίντεο που τράβηξε η οικογένεια ανέβηκε στο TikTok και έγινε αμέσως viral με 1,8 εκατομμύρια προβολές.

@whatthecinnamontoastOutwit outplay outlast (dish duty edition) ##survivor ##solesurvivor ##jeffprobst ##fire♬ original sound – whatthecinnamontoast

(?)

Πηγή: newsbeast.gr-paraxena

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: