Οι χωρισμοί- βόμβα στην διεθνή και εγχώρια σόουμπιζ το 2016 (φωτό)

Το 2016 σίγουρα δεν ήταν η καλύτερη χρονιά για μερικά πασίγνωστα ζευγάρια της ελληνικής και διεθνούς showbiz. Η αλήθεια είναι πως αυτή τη χρονιά ο ένας χωρισμός διαδεχόταν τον άλλον. 

Το govastileto.gr λοιπόν, συγκέντρωσε όλους τους χωρισμούς που μας σόκαραν μέσα στο 2016.

Angelina Jolie – Brad Pitt

Αυτό το διαζύγιο κι αν ήταν βόμβα. Το διασημότερο και πιο αγαπημένο ζευγάρι της διεθνούς showbiz αποφάσισε να χωρίσει, μετά από ένα μαγευτικό γάμο, πολλά χρόνια κοινής πορείας και 6 παιδιά. Το διαζύγιο, κάθε άλλο από «βελούδινο» ήταν, αφού η Angelina Jolie ζήτησε πλήρη κηδεμονία των παιδιών τους και κατηγόρησε τον Brad Pitt μέχρι και για βίαιη συμπεριφορά.

Αθηνά Ωνάση – Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο

Για 11 ολόκληρα χρόνια ήταν ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι, αλλά όταν μπήκε τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους, η Αθηνά Ωνάση δεν θέλησε να δώσει ούτε δεύτερη ευκαιρία στον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο (Ντόντα). Η απιστία σόκαρε την χρυσή κληρονόμο, που πήρε την αμύθητη περιουσία της και αποχώρισε… από το γάμο! Φυσικά ακολούθησαν ιστορικές στιγμές με την Αθηνά να κάνει ασφαλιστικά μέτρα στον πρώην και εκείνον να διεκδικεί τεράστιο χρηματικό ποσό από την περιουσία της.

Johnny Depp – Amber Heard

Ολόκληρο το χόλιγουντ σοκαρίστηκε με την είδηση του διαζυγίου του Johnny Depp και της Amber Heard μετά από 15 μήνες γάμου. 

Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, η 30χρονη ηθοποιός έναν χρόνο μετά τον γάμο της με τον καρδιοκατακτητή του Χόλιγουντ, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου επικαλούμενη «αγεφύρωτες διαφορές».

Θυμίζουμε πως ο Johnny Depp και η Amber Heard γνωρίστηκαν στην ταινία «The Rum Diary» το 2011 στην οποία συμπρωταγωνιστούσαν. Ο χολιγουντιανός ηθοποιός την ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα και κάθε φορά που τον ρωτούσαν για εκείνη το στόμα του έσταζε μέλι.

Sia – Erik Anders Lang

Ο χωρισμός τους έσκασε σαν βόμβα καθώς κανείς από τους δυο δεν είχε δώσει δικαίωμα για σχόλια και πάντα κρατούσαν χαμηλό προφίλ.

«Μετά από πολλή σκέψη και ψυχική διερεύνηση, πήραμε την απόφαση να χωρίσουμε ως ζευγάρι. Είμαστε ωστόσο αποφασισμένοι να παραμείνουμε φίλοι. Δεν θα υπάρξουν περαιτέρω σχόλια», ήταν η σύντομη δήλωση της Sia και του σκηνοθέτη συζύγου της Erik Anders Lang στο E! News.

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε σε ιδιωτική τελετή στο σπίτι της τραγουδίστριας στο Palm Springs, τον Αύγουστο του 2014, είχε πάλι εκπλήξει τους πάντες όταν προχώρησε στο γάμο δύο μόλις μήνες μετά από τον αρραβώνα του που είχε ανακοινώσει δημόσια σε φιλανθρωπικό γκαλά στη Νέα Υόρκη.

Nicolas Cage- Alice Kim

Ο Nicolas Cage και η Alice Kim πήραν διαζύγιο μετά από 12 χρόνια έγγαμου βίου. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2004 σε ένα εστιατόριο, στο οποίο η Alice Kim εργαζόταν ως σερβιτόρα και εξυπηρέτησε τον γνωστο ηθοποιό, ενώ μαζί απέκτησαν και ενα παιδί, τον 10χρονο Kal-el Coppola Cage.

Taylor Swift – Calvin Harris

Η 26χρονη τραγουδίστρια και ο 32χρονος διάσημος dee jay ήταν μαζί για 15 μήνες, τελικά όμως αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους. 

«Δεν υπήρχαν δράματα. Απλά μερικές φορές τα πράγματα δεν λειτουργούν» ανέφερε πηγή στο περιοδικό People.

Kate Beckinsale – Len Wiseman

Άλλο ένα αγαπημένο ζευγάρι του Hollywood χώρισε αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό! Ο ηθοποιός Kate Beckinsale και ο σκηνοθέτης Len Wiseman αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 12 χρόνια γάμου! 

Tobey Maguire – Jennifer Meyer

Ο Tobey Maguire γνωστός και ως «Spiderman» αποφάσισε να δώσει τέλος στο γάμο του με την Jennifer Meyer μετά από 9 χρόνια. 

Ο ηθοποιός και η σχεδιάστρια κοσμημάτων ανακοίνωσαν ότι από κοινού αποφάσισαν να χωρίσουν. «Έπειτα από ώριμη σκέψη και για το καλό των δύο παιδιών μας αποφασίσαμε να χωρίσουμε. Προτεραιότητα μας είναι η σωστή ανατροφή των παιδιών μας», ανέφεραν στο περιοδικό People.

Naomi Watts – Liev Schreiber

Χώρισαν μετά από 11 χρόνια σχέσης. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο γιους, τον 8χρονο Πιτ και τον 7χρονο Κάι. Αν και ήταν μαζί για τόσα χρόνια, οι δυο τους δεν είχαν παντρευτεί, γιατί όπως είχαν δηλώσει ποτέ δεν ένιωσαν την ανάγκη για κάτι τέτοιο.

Lady Gaga -Taylor Kinney 

Αποφάσισαν να διαλύσουν τον αρραβώνας τους μετά από πέντε χρόνια σχέσης και λίγο πριν παντρευτούν. 

Η πρόταση είχε γίνει μάλιστα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, με ένα δαχτυλίδι που είχε σχήμα καρδιάς. Το ζευγάρι είχε προχωρήσει την σχέση του, ενώ ο ένας θεωρούσε πως είχε βρει στον άλλο το άλλο του μισό. Ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως σχεδίαζαν.

Mariah Carey – James Packer

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του χωρισμού της Mariah Carey με τον ζάμπλουτο ιδιοκτήτη καζίνο James Packer, λίγο πριν παντρευτούν. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του αυστραλιανού Τύπου ο αρραβωνιαστικός της διάσημης τραγουδίστριας την παράτησε αλλά της επιτρέπει να κρατήσει το μονόπετρο δαχτυλίδι αρραβώνων αξίας 10 εκατομμυρίων δολαρίων.

Jennifer Lawrence- Darren Aronofsky

Ήταν αρχές Νοεμβρίου όταν το φως της δημοσιότητας είδαν οι φωτογραφίες που έδειχναν τα κaυτά φιλιά της Jennifer Lawrence  με τον διάσημο σκηνοθέτη, Darren Aronofsky. Κάπως έτσι έγινε γνωστή η σχέση τους!

Τελικά το ειδύλλιό τους δεν κράτησε πολύ και οι δυο τους χώρισαν! Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές που επικαλούνται τα ξένα ΜΜΕ, η σχέση τους δεν ήταν ιδιαίτερη σοβαρή και απλά ο ένας απολάμβανε τη σχέση του άλλου.


Marc Anthony και την Shannon de Lima

«Μετά από πολλή σκέψη, αποφασίσαμε από κοινού και χωρίς εντάσεις να τερματίσουμε τον γάμο μας. Ζητάμε τον σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής κατά την διάρκεια αυτής της δύσκολης διαδικασίας. Κανείς από εμάς δεν θα προβεί σε περαιτέρω δηλώσεις γι’ αυτό το προσωπικό θέμα» αναφέρει το πρώην ζευγάρι σε δήλωσή του, που δημοσιεύει το «Just Jared». Οι δυο τους ήταν παντρεμένοι για δύο χρόνια.


Οι χωρισμοί στην ελληνική σόουμπιζ:


Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά


Αναμφίβολα ο χωρισμός των δυο παρουσιαστών μας άφησε άφωνους. Αν και η Φαίη με τον Γιώργο αντιμετώπιζαν σύννεφα στον γάμο τους, η κοινή ανακοίνωση του χωρισμού μας ξάφνιασε. «Θα μας ενώνει πάντα η αγάπη μας για τα παιδιά μας» δήλωσαν και οι δυο στην «Real». 

Ο γάμος τους κράτησε έξι χρόνια!



Χρήστος Φερεντίνος – Σοφία Παυλίδου

Ο αγαπημένος παρουσιαστής και η όμορφη ηθοποιός πήραν την απόφαση να χωρίσουν μετά από 12 χρόνια έγγαμου βίου.

Και οι δυο τους έχουν ως πρώτο τους μέλημα τα δίδυμα παιδιά τους και παρά το γεγονός ότι δεν είναι πια μαζί είναι αγαπημένοι και έχουν πολύ καλές σχέσεις. Το ζευγάρι δήλωσε στη Real News : «Χωρίσαμε! Είναι οριστικό και από τον Σεπτέμβριο μένουμε σε διαφορετικά σπίτια. Και δεν είναι… σενάρια. Ενημερώσαμε τα παιδιά μας για τη μεγάλη αυτή απόφασή μας και πλέον μπορούμε να πούμε πως τραβάμε χωριστούς δρόμους, αλλά μένουμε αγαπημένοι».



Αλέξανδρος Παρθένης – Κατερίνα Θάνου


Όσο αθόρυβα και μυστικά έγινε ο γάμος τους, τόσο αθόρυβα ήρθε και ο χωρισμός τους. Τέσσερα χρόνια αφότου παντρεύτηκαν, ο Αλέξανδρος Παρθένης και η Κατερίνα Θάνου αποφάσισαν να χωρίσουν. Το διαζύγιό τους ήταν συναινετικό και εκδόθηκε τον Ιούλιο. 



Εύη Φραγκάκη – Γιώργος Σαχάτ

Η Εύη Φραγκάκη χώρισε με τον Γιώργο Σαχάτ μετά από ενάμιση χρόνο σχέσης.



Γιώργος Σαμπάνης- Άννα Πρέλεβιτς

Ύστερα από δυόμισι χρόνια σχέσης, ο Γιώργος Σαμπάνης και η Άννα Πρέλεβιτς αποφάσισαν να χωρίσουν.

Το ζευγάρι συγκατοικούσε στο σπίτι του Γιώργου Σαμπάνη στην Αργυρούπολη, ωστόσο μια δυνατή κρίση στη σχέση τους, τούς οδήγησε στον χωρισμό.

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: