Οι χειρότερες συμβουλές που έχουν γραφτεί ποτέ για το σeξ

Γραφικές συμβουλές κι οδηγίες για καλύτερο σeξ δημοσιευμένες σε περιοδικά και sites που πραγματικά μόνο διεγερτικό γέλιο ή βουβό κλάμα μπορούν να προκαλέσουν και τίποτα παραπάνω. Sex tips που έχουν βγει λίγο-πολύ αυθαίρετα από ευφάνταστα μυαλά ή έχουν προκύψει από προσωπικές εμπειρίες, ακόμα και μέσα από έρευνες. Πόνεσαν τα μάτια μας. 

 

Το γιαούρτι τον κάνει άντρα

«Οι όρχεις των ποντικιών που τρέφονταν με γιαούρτι ήταν 5% μεγαλύτεροι από εκείνων που δεν έτρωγαν και 15% μεγαλύτεροι από τους όρχεις των ποντικιών που έτρωγαν junk food», σύμφωνα με μελέτη του ΜΙΤ. Τα ποντίκια ως γνωστόν χρησιμοποιούνται για πειραματόζωα και τα συμπεράσματα που βγαίνουν τα επωμιζόμαστε εμείς μετά. 

Ντόνατ: Το πιο υποτιμημένο sex toy

Γυναικείο περιοδικό έχει συμβουλεύσει τις αναγνώστριές του να περνάνε το μόριο του παρτενέρ τους μέσα από την τρύπα του ντόνατ γιατί «η ζαχαρώδης υφή της γλώσσας σας θα προσθέσει μία ενδιαφέρουσα νέα διάσταση» στο στοματικό σeξ.

Βγάλε δόντια

«Δάγκωσε το δέρμα των όρχεών του» ήταν η συμβουλή μιας αναγνώστριας για καλύτερο σeξ. Κι εντάξει, εκείνη το είπε, έπρεπε να δημοσιευτεί;

Ρίχ” του πιπέρι

Όχι στο στόμα όταν λέει κακές λέξεις, αλλά στη μύτη κι όχι όποτε σου “ρθει, αλλά ακριβώς πριν εκσπερματώσει. «Το φτέρνισμα προκαλεί παρόμοια αίσθηση ευφορίας με τον οργασμό». Ναι έχει γραφτεί ΚΑΙ αυτό.

Στάση σκύλου: το καλύτερο προκαταρκτικό

Άλλη αναγνώστρια του λόγου της μας συστήνει ν” αφήσουμε τα φιλιά και τα λοιπά της προθέρμανσης και όταν η ατμόσφαιρα ηλεκτρίζεται και πάει να γίνει σeξ, εσύ να του λες «κάτσε άντρα μου να σου κάνω λίγη γιόγκα να ανάψεις».

Αγγίζει τη ζώνη του; Σε θέλει κολασμένα

Και περνάμε στις αποκωδικοποιήσεις. Αν δεις τον άλλο ν” αγγίζει το ζωνάρι του ή να ξύνει κάτι εκεί γύρω αυτό σημαίνει πως υποσυνείδητα προσπαθεί να κερδίσει την προσοχή σου. Γιατί σε θέλει. Αχ.

Τον προτιμάς τυφλό(μυγα)

«Πολλές γυναίκες που είναι ανασφαλείς με το σώμα του προτιμούν το ιεραποστολικό ακριβώς γιατί δεν μπορείς να δεις το σώμα τους σ” αυτή τη στάση. Αν καλύψεις και τα μάτια σου, θα σου κάνει ακόμα περισσότερα». Το παραπάνω απαράδεκτο γράφτηκε σε αντρικό περιοδικό το οποίο κυκλοφορεί ακόμα. Κρίμα.

Σeξ στο δάσος: Το καλύτερο

Γιατί, λέει, τα έντομα και τα δηλητηριώδη φυτά προσθέτουν στο σκηνικό μία ερεθιστική αίσθηση κινδύνου. Kαι δεν σου “πα ακόμα το καλύτερο: «Για να αποφύγετε τα τσιμπήματα ψεκαστείτε με εντομοαπωθητικό, αλλά όχι στο λαιμό και το στήθος ή όπου αλλού θα σας φιλήσει ή θα σας γλείψει ο άντρας σας».

Μπουρίτο γίναμε

«Ενώ είστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι, τύλιξέ την με το σεντόνι, ώστε να μην μπορεί να κάνει τίποτα με τα χέρια της, σαν μπουρίτο». Έλα Παναγία μου.

Φέρε μια ζαριά καλή

«Το πιο συναρπαστικό στοματικό σeξ της ζωής μου μου το έκανε μία γυναίκα που χτυπούσε τους όρχεις μου πέρα δώθε με το ένα χέρι, σαν να έπαιζε με ζάρια. Ένιωθα ότι θα εκραγώ». (Από τα γέλια μήπως;)

Επικίνδυνες μαγειρικές

«Μαγειρέψτε δείπνο τόπλες, πάρτε λίγη σάλτσα ντομάτας, απλώστε τη στη ρόγα σας και ζητήστε του να την γλείψει». Κονκασέ ή πελτέ;

Η Κραυγή

«Όταν είναι έτοιμη να τελειώσει (ενώ της κάνεις στοματικό σeξ), ούρλιαξε στον κόλπο της». Αυτό αλήθεια, θα είχε πολύ ενδιαφέρον να συμβεί κάποια στιγμή από έναν άνθρωπο τουλάχιστον στον πλανήτη.

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: