Οι βασίλισσες του street style έχουν βρει το αγαπημένο τους παπούτσι για φέτος

Οι βασίλισσες του street style έχουν βρει το αγαπημένο τους παπούτσι για φέτος

Βρήκαμε τις μπότες που θα κυριαρχήσουν αυτή τη σεζόν.

Μπορεί ο καιρός στη χώρα μας να παραμένει εξαιρετικά καλός για την εποχή, όμως το φθινόπωρο είναι εδώ για τα καλά πια. Όπως, λοιπόν, καταλαβαίνεις αυτό συνεπάγεται με την αναζήτηση των ρούχων και των παπουτσιών που θα μας κρατούν ζεστές και στυλάτες τους προσεχείς μήνες.

Kάπου εδώ έχουμε ευχάριστα νέα απευθείας από τη Γαλλική πρωτεύουσα, αφού η creative director της Chanel, Virginie Viard, έχει σχεδιάσει το απόλυτο υπόδημα αυτής της σεζόν. Το συγκεκριμένο παπούτσι πρωταγωνίστησε στο show και συνδυάστηκε επιτυχώς με όλες τις εντυπωσιακές δημιουργίες του διάσημου Οίκου για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020.

Ο λόγος για τη Chanel pirate boot, η οποία έχει ήδη αγαπηθεί από τις κορυφαίες fashion bloggers/influencers, χαρίζοντάς μας εικόνες που αποπνέουν φινέτσα και στυλ. Οι συγκεκριμένες μπότες που θυμίζουν αρκετά αυτές της ιππασίας, αποτίουν φόρο τιμής στην Gabrielle «Coco» Chanel. Tο σχήμα τους εμπνεύστηκε η Viard κοιτώντας μια φωτογραφία του αείμνηστου Karl Lagerfeld, που συνήθιζε να φορά παρόμοιο στυλ παπουτσιών.

Οι καουμπόικες μπότες έχουν, για ακόμη μια σεζόν, την τιμητική τους και μπορείς να βρεις πολλά πρωτότυπα, οικονομικά σχέδια στην αγορά. Εμείς κάναμε μια σύντομη έρευνα και βρήκαμε πως η τιμή των Chanel Pirate Boots ανέρχεται στις 1600 λίρες.

4 styling tips που μας έμαθε αβίαστα η πριγκίπισσα Diana

Στην gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις πώς συνδύασαν οι βασίλισσες του street style τις pirate boots, ώστε να πάρεις ιδέες και έμπνευση για τα μελλοντικά σου look.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: