Οι Τζιχαντιστές αποκεφάλισαν γυναίκες για πρώτη φορά με την κατηγορία της μαγείας!!

Οι Τζιχαντιστές αποκεφάλισαν γυναίκες για πρώτη φορά με την κατηγορία της μαγείας!!

Οι Τζιχαντιστές αποκεφάλισαν γυναίκες για πρώτη φορά με την κατηγορία της μαγείας!! «Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε δύο γυναίκες δι αποκεφαλισμού την Κυριακή και τη Δευτέρα στην πόλη Ντέιρ Εζόρ της ομώνυμης ανατολικής επαρχίας και στην πόλη Μαγιαντίν της ίδιας επαρχίας. Οι γυναίκες εκτελέστηκαν μαζί με τους συζύγους τους, όλοι τους κατηγορούνταν για ‘μαγεία’. (Φωτογραφίες από Daily Mail)Οι Τζιχαντιστές αποκεφάλισαν γυναίκες για πρώτη φορά με την κατηγορία της μαγείας!!

Είναι η πρώτη φορά που το Παρατηρητήριο βάσει επαληθευμένων πληροφοριών μιλά για την εκτέλεση γυναικών με τέτοιο τρόπο στη », δήλωσε ο διευθυντής του, Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Ράμι Άμπντελ Ραχμάν.Οι Τζιχαντιστές αποκεφάλισαν γυναίκες για πρώτη φορά με την κατηγορία της μαγείας!!

Το ΙΚ κατηγορείται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, με τους αποκεφαλισμούς ανδρών, τις μαζικές , τους λιθοβολισμούς γυναικών υπόπτων για μοιχεία και τους φρικτούς θανάτους που επιβάλλει στους ομοφυλόφιλους.

Το Παρατηρητήριο προσθέτει ότι επίσης στην πόλη Μαγιαντίν το ΙΚ κρέμασε σε τοίχο πέντε άνδρες γιατί διέκοψαν τη μουσουλμανική νηστεία του Ραμαζανιού και έφαγαν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι τζιχαντιστές είχαν κρεμάσει τους άνδρες σε τοίχο της πόλης και τα παιδιά ενθαρρύνονταν να τους κοροϊδεύουν κατά την ώρα του μαρτυρίου τους, προσθέτει το Παρατηρητήριο.Οι Τζιχαντιστές αποκεφάλισαν γυναίκες για πρώτη φορά με την κατηγορία της μαγείας!!

Ακτιβιστές τονίζουν ότι το ΙΚ χρησιμοποιεί ανάλογες δημόσιες τιμωρίες σε περιοχές που έχει καταλάβει ώστε να ελέγχει τον τοπικό πληθυσμό μέσω του εξαναγκασμού και του φόβου.

Μετά την ανακήρυξη του λεγόμενου “χαλιφάτου” του στα εδάφη που έχει καταλάβει στο Ιράκ και τη Συρία, το ΙΚ έχει εκτελέσει περισσότερους από 3.000 ανθρώπους, ανάμεσά τους 1.800 πολίτες εκ των οποίων 74 παιδιά, με την κατηγορία της παραβίασης της σκληροπυρηνικής ερμηνείας του ισλαμικού νόμου, σύμφωνα με τη μη κυβερνητική οργάνωση που βασίζεται σε μεγάλο δίκτυο ακτιβιστών και ιατρικών πηγών σε όλη τη χώρα.

Η Συρία μαστίζεται από πόλεμο εδώ και περισσότερα από τέσσερα .

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: