Οι Τζιχαντιστές απειλούν το Λονδίνο για τις γιορτές (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Με μια νέα αφίσα, που είδε το φως της δημοσιότητας μέσα από apps που υποστηρίζουν την δράση του Ισλαμικού Κράτους, οι τρομοκράτες απειλούν το Λονδίνο.

Στην αφίσα εικονίζεται ένας ένοπλος μαχητής της τρομοκρατικής οργάνωσης που βαδίζει στην στολισμένη και πολυσύχναστη Oxford Street, έναν από τους πιο εμπορικούς δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας, που τα Χριστούγεννα προσελκύει και πλήθος τουριστών.

Ο ένοπλος τζιχαντιστής της αφίσας περπατά δίπλα από τα κόκκινα διώροφα λεωφορεία ενώ από πάνω του κρέμονται τα χριστουγεννιάτικα φώτα. Η λεζάντα στην αφίσα αναφέρει: «Από εδώ και στο εξής εμείς θα επιτεθούμε σε αυτούς και δεν θα έρχονται αυτοί να επιτίθενται σε εμάς».

Διαβάστε επίσης:   Ελληνικά όπλα σε χέρια τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους;

Σε μια από τις απειλητικές αφίσες του Ισλαμικού Κράτους που δημοσιεύθηκαν τον περασμένο μήνα εικονίζεται ο Άγιος Βασίλης στη Regent Street του Λονδίνου να γονατίζει μπροστά σε έναν εκτελεστή της τρομοκρατικής οργάνωσης ενώ σε άλλη αφίσα ένας τζιχαντιστής με ματωμένο μαχαίρι ατενίζει τον Πύργο του Άιφελ σε χριστουγεννιάτικη αγορά της γαλλικής πρωτεύουσας. Η λεζάντα στις αφίσες γράφει στα αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά: «Σύντομα στις γιορτές σας». Όμως και οι ΗΠΑ έχουν μπει στο στόχαστρο των τρομοκρατών του αυτοαποκαλούμενου Ισλαμικού χαλιφάτου.

Σε μια ακόμα αφίσα του Ισλαμικού Κράτους ο Άγιος Βασίλης περπατά σε δρόμο της Νέας Υόρκης που είναι γεμάτος κόσμο ενώ η λεζάντα γράφει: «Θα συναντηθούμε τα Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη… σύντομα»

protothema.gr

seleo.gr-Diethni

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: