Οι τετράποδοι σύντροφοι των πολιτικών τις 42 ημέρες της καραντίνας

Νέους συντρόφους απέκτησαν τις 42 ημέρες που κράτησε η καραντίνα κάποιοι από τους πολιτικούς μας, τους οποίους και μας σύστησαν μέσα από τα social media. Μην πάει όμως το μυαλό σας στο πονηρό, αναφερόμαστε σε τετράποδους συντρόφους και δη σε χαριτωμένα σκυλάκια τα οποία απέκτησαν, προκειμένου να περνάνε πιο ευχάριστα την ώρα τους τόσο οι ίδιοι όσο και τα παιδιά τους τις ημέρες του εγκλεισμού στο σπίτι εξαιτίας της πανδημίας. Άλλοι πάλι τα είχαν αποκτήσει νωρίτερα και απλώς βρήκαν τώρα περισσότερο χρόνο για να ασχοληθούν μαζί τους.

Η Κάρμεν του Τσίπρα

Καταρχάς ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, τις ημέρες τις καραντίνας μάς έδειξε την Κάρμεν που είχε αποκτήσει από τον τον Ιούνιο του 2019 (την είχε πάει μάλιστα και στο Μέγαρο Μαξίμου). Η σκυλίτσα καθόταν όπως φαίνεται δίπλα του, όταν εκείνος έκανε δουλειά στον ηλεκτρονικό υπολογιστή. Όπως τονίζει ο ίδιος ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «Για την Κάρμεν δεν υπάρχουν διαφορές στις μέρες και στις ώρες. Κάθε ώρα είναι γι” αυτήν ώρα για παιχνίδι. Και πάνω που νόμιζα ότι ηρέμησε όταν την πήρα αγκαλιά, ήρθε να με διαψεύσει. Ή μήπως ήθελε με τον τρόπο της να μου πει ότι συμφωνεί με τις προτάσεις του κόμματός μας;» αναφερόμενος στα μέτρα οικονομικής φύσεως για την αντιμετώπιση της κρίσης που επέφερε η πανδημία.

Η Μαλού της Γεννηματά

Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά μας σύστησε για πρώτη φορά μόλις το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε την Μαλού. «Το παρεάκι μας, η συντροφιά μας κάθε μέρα, όχι μόνο στην καραντίνα, Σε όλες τις στιγμές μας μαζί» ανέφερε χαρακτηριστικά στο Instagram έχοντας το γλυκύτατο τετράποδο αγκαλιά.

Η Μάγια του Λοβέρδου

Στα βήματα της προέδρου του κόμματός του, ο βουλευτή του ΚΙΝ.ΑΛ. Ανδρέας Λοβέρδος φωτογραφήθηκε στον κήπο του σπιτιού με το νέο του απόκτημα. «Η Μάγια ήρθε τη ζωή μου» έγραψε στην τελευταία του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνοντας το κουταβάκι που μοιάζει με γερμανικοί ποιμενικό.

Ίδια μπούκλα ο Κικίλιας με τον σκύλο του

Τον σκύλο του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια μάς τον σύστησε χθες η σύζυγός του Τζένη Μπαλατσινού μέσω των social media. Πρόκειται για ένα μεγαλόσωμο τετράποδο που έχει μαλλί… ίδιο με του αφεντικού του. «Αύριο κουρευόμαστε… όλοι» έγραψε χαρακτηριστικά τρολάροντας τον άνδρα της για το σγουρό μαλλί που είχε φουντώσει όλες αυτές τις ημέρες της καραντίνας.

Πολιτική

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: