Οι τάσεις στις φούστες που θα φοράνε όλες την επόμενη σεζόν

Οι τάσεις στις φούστες που θα φοράνε όλες την επόμενη σεζόν

Ο νέος χρόνος ζητάει την κυριαρχία του αγαπημένου ρούχου.

Τα τελευταία δύο χρόνια, η απλότητα και η άνεση είχαν πρωταρχικό ρόλο στη διαδικασία επιλογής των καθημερινών μας εμφανίσεων. Η πανδημία επηρέασε καταλυτικά τις συνήθειές μας, αλλάζοντας όλη τη φιλοσοφία του «καλού» ντυσίματος και στρέφοντάς το προς οτιδήποτε μπορεί να κάνει πρακτική την παραμονή μας στο σπίτι που έγινε το μέρος όπου περνάμε τις περισσότερες ώρες της μέρας.

Αν κάνεις μία σύντομη αναδρομή και προσωπικά, θα συνειδητοποιήσεις πως οι άνετες φόρμες και τα hoodies ήταν και παραμένουν συχνά στην καθημερινότητά σου. Ωστόσο, με την καραντίνα να μην είναι σε ισχύ για αρκετούς μήνες πια, νέες και παλιές τάσεις αναρριχώνται στις προτιμήσεις. Τρανό παράδειγμα οι φούστες που κάνουν δυναμικά την εμφάνισή τους στο 2022 τόσο μέσα από τους διάσημους οίκους μόδας όσο και από το street style των κοριτσιών που αγαπούν τη μόδα.

Το 2022 ζητάει φούστες

Τα προηγούμενα χρόνια, το κοινό δήλωσε την αποδοχή του στις φούστες με κάθε τρόπο, όμως, το 2022, η τάση θα κάνει ακόμα πιο αισθητή την παρουσία της. Οι maxi φούστες, εκείνες που χαρακτηρίζουν με μία αέρινη διάθεση το κάθε look και που ενίοτε παραπέμπουν σε ένα πιο boho στυλ θα είναι και πάλι το go-to όσον αφορά στη μόδα. Δε θα είναι, όμως, το μοναδικό σχέδιο που θα δεις στην αγορά. Ήδη οι S/S 22 συλλογές των διάσημων brands έχουν παρουσιάσει μεγάλη ποικιλία σε φούστες.

Ο οίκος Miu Miu, για παράδειγμα, έντυσε τα μοντέλα με φούστες που παραπέμπουν περισσότερο στο στυλ των κολλεγιόπαιδων, ακόμα και όταν αυτές ήταν στην super mini εκδοχή τους.

Κάπως έτσι, το 2022 -και ειδικά η ανοιξιάτικη σεζόν- θέλει να δείξει την αγάπη του στις φούστες στρέφοντας τα βλέμματα κυρίως σε 5 trends που θα απασχολήσουν την καθημερινότητα και θα τα δεις συνεχίζοντας στην παρακάτω gallery.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΕΠΙΣΗΣ:

Έξι τάσεις στις τσάντες που θα κυριαρχήσουν στο street style του 2022

12 τάσεις που ήδη έχουν υιοθετήσει τα πιο στυλάτα κορίτσια το 2022

Bride to be! Οι 5 πιο hot τάσεις στα δαχτυλίδια αρραβώνων το 2022

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: