Οι τάσεις στα χρώματα για το 2019 θα φτιάξουν τη μέρα (και τις εμφανίσεις) σου

Τουλάχιστον, όσον αφορά στη μόδα, υπάρχουν τάσεις στα χρώματα που έχουμε ξεχωρίσει για φέτος και που, η αλήθεια είναι, φοριούνται περισσότερο από άλλες. Από τις πιο ουδέτερες, αλλά διαχρονικές, όπως το γκρι του πάγου, μέχρι και τις πιο bold και τολμηρές (βλ. κίτρινο), παρακάτω οι τάσεις στα χρώματα που έχουμε ξεχωρίσει για φέτος.

Icy grey

 

Μπορεί να μην είναι η πιο τολμηρή απόχρωση, αλλά σίγουρα είναι από τις πιο διαδεδομένες. Είναι ένα χρώμα που φοράνε ήδη πολλές γυναίκες και που ταιριάζει σε διαφορετικούς τόνους επιδερμίδας. Το γκρι του πάγου είναι ένα αρκετά λειτουργικό χρώμα, μιας και αποτελεί κάτι σαν «λευκό καμβά» για τις εμφανίσεις μας, καθώς ταιριάζει με πολλές άλλες αποχρώσεις.

Baby blue

 

Με τα παστέλ να είναι της μόδας φέτος την άνοιξη, είμαστε σίγουρες ότι δε σου φαίνεται περίεργο που βλέπεις αυτό το χρώμα στη λίστα. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν μας αρέσει. Αντιθέτως, το χρώμα αυτό είναι ονειρικό που κάνει τις εμφανίσεις μας σαν να είναι βγαλμένες από παραμύθι.

Lemon yellow

 

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να κάνεις τα looks σου να ξεχωρίσουν, απ” αυτό το χρώμα. Έχει πολύ ενδιαφέρον μια τέτοια απόχρωση, γιατί πάνω απ” όλα δημιουργεί ενδιαφέροντες συνδυασμούς, όταν το ζευγαρώσεις με ένα εξίσου έντονο χρώμα.

Dusty rose

 

Αν έχεις βαρεθεί το παστέλ ροζ, τότε αυτή η εκδοχή θα γίνει η top επιλογή σου. Προσφέρει την ίδια κομψότητα με το παστέλ ροζ με μια πιο «πειραγμένη» αισθητική. 

Golden beige

Το μπεζ δεν είναι καθόλου βαρετό, αν επιλέξεις τη σωστή απόχρωση. Υπάρχουν πολλές εκδοχές του χρώματος, αυτή όμως που είναι από τις αγαπημένες μας και που αποτελεί τάση για φέτος είναι το μπεζ/χρυσό. Εντυπωσιακό τόσο-όσο.

Κεντρική φωτογραφία: ImaxTree

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: