Οι swingers επιστρέφουν στην Κρήτη για έξι ημέρες (βίντεο)

Για 5η συνεχή χρονιά, 350 swingers (ανταλλαγή ζευγαριών) από όλο τον κόσμο, που φτάνουν στην Κρήτη την Τετάρτη 8 Μαΐου, αναμένεται να ζήσουν ένα καυτό 6ήμερο σε πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού.

Να αναφέρουμε ότι το ταξίδι οργανώνεται από το ολλανδικό γραφείο SDC, που ειδικεύεται σε προγράμματα διακοπών για swingers.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, τους 350 swingers θα φιλοξενήσει, όπως πάντα, το 5άστερο ξενοδοχείο “Cactus Royal” στη Σταλίδα, έως τις 13 του μήνα, και έχει ήδη κάνει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες για να περάσουν αξέχαστες διακοπές, ανταλλάσσοντας συντρόφους, αφού αυτός είναι ο λόγος της συμμετοχής τους σε αυτό το ταξίδι.

Πληρώνουν 350 ευρώ την ημέρα

Είναι επισκέπτες από την Αμερική και τον Καναδά, το Χονγκ Κονγκ, τη Ρωσία και όλη την Ευρώπη, ενώ ανάμεσά τους υπάρχουν και κάποιοι Έλληνες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το κόστος για κάθε πελάτη, είναι περίπου 350 ευρώ την ημέρα, και συμπεριλαμβάνει τα πάντα, εκτός από ακριβά ποτά όπως είναι οι σαμπάνιες. Οι swingers ζητούν να τους εξασφαλίζεται εχεμύθεια και απόλυτη ιδιωτικότητα, όσον αφορά στον έξω κόσμο.

Ακολουθεί το διαφημιστικό σποτάκι του ταξιδιωτικού πρακτορείου SDC:

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: