Οι πρώτες φωτογραφίες από το ολοκαίνουριο Hyundai  i20 N υψηλών αποδόσεων

Η Hyundai Motor έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του τελευταίου μοντέλου, ενός  hot hatch με εξαιρετικές επιδόσεις τόσο στο δρόμο όσο και σε πίστα. Το  νέο i20 Ν -αναμένεται στις Ευρωπαϊκές αγορές (και στην Ελλάδα)  την άνοιξη του 2021-είναι εμπνευσμένο από το πολυβραβευμένο αγωνιστικό i20 WRC και γι αυτό το λόγο το κύριο  χαρακτηριστικό του νέου  μοντέλο είναι οι σπορ προδιαγραφές του.

Ο «αιχμηρός»  σχεδιασμός του νέου μοντέλου ενισχύεται από μια σειρά χαρακτηριστικών που προέρχονται από τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ο  υπερτροφοδοτούμενος T-GDi κινητήρας 1,6 λίτρων αποδίδει 204 ίππους και 275 Nm ροπής και μπορεί να επιταχύνει 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 6,7 δευτερόλεπτα. Η τελική του ταχύτητα είναι 230 χλμ./ώρα.

Η Hyundai Motor είναι έτοιμη να  λανσάρει το ολοκαίνουργιο i20 N που βασίζεται στο αυτοκίνητο που πρωταγωνιστεί  στο  WRC.

Από τις φωτογραφίες που διέρρευσε η  Hyundai Motor  μπορούμε να φανταστούμε αρκετά σχετικά με το i20 N. Προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις και τεχνολογικές καινοτομίες ικανές να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις των επιδόσεων. Το i20N μαζί με τα i30 N και i30 Fastback N αποτελούν τη σειρά υψηλών επιδόσεων της Hyundai στην Ευρώπη.

Λίγα λόγια για το νέο αυτοκίνητο.

Ο ολοκαίνουριος σπορ σχεδιασμός του i20 N ενσωμάτωνει τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα Sensuous Sportiness της Hyundai, η οποία δίνει στο αυτοκίνητο μια νέα αιχμηρή εμφάνιση. Στο εμπρός μέρος κυριαρχεί μια μεγαλύτερη εισαγωγή αέρα για της ψύξη του turbo κινητήρα και των φρένων. Στα πλαϊνά, ξεχωρίζουν οι ειδικές 18 ιντσών ζάντες με το γκρι ματ φινίρισμα αλλά και οι κόκκινες δαγκάνες των φρένων με το διακριτικό Ν, καθώς και τα αεροδυναμικά μαρσπιέ, υπογραμμίζοντας τα σπορ χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου. Η ξεχωριστή πίσω αεροτομή βελτιώνει την αεροδυναμική του απόδοση, ώστε να είναι διασκεδαστικό και να οδηγείται σε οποιονδήποτε δρόμο και σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Το  χαρακτηριστικό Performance Blue χρώμα του αμαξώματος του νέου i20 N, το οποίο διατίθεται αποκλειστικά στα μοντέλα N, η προαιρετική διχρωμία της οροφής σε μαύρο χρώμα καθώς και οι κόκκινες εξωτερικές πινελιές αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο το μηχανοκίνητο DNA της Hyundai.

Ο υπερτροφοδοτούμενος  T-GDi κινητήρας  1,6 λίτρων προσφέρει δυνατές συγκινήσεις. Οι ς 204 ίπποι  και τα 275 Nm ροπής  συνδυάζονται απόλυτα  με το  χειροκίνητο 6-τάχυτο (6ΜΤ) κιβώτιο για. Με βάρος 1.190 κιλά όπως και το i20 Coupe WRC, η αναλογία ισχύος-βάρους είναι εντυπωσιακή. Η  μέγιστη ταχύτητα είναι  230 km / h και η επιτάχυνση από 0-100 km / h μόλις  6,7 δευτερόλεπτα.

Το ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο που θα δούμε σε λίγους μήνες  ενσωματώνει το μοναδικό σύστημα ελέγχου N Grin της Hyundai με πέντε διαφορετικούς τρόπους οδήγησης, το οποίο βελτιστοποιεί την απόδοση του κινητήρα, την ανάρτηση και το σύστημα διεύθυνσης σε διαφορετικές συνθήκες οδήγησης.

Οι πρώτες φωτογραφίες από το ολοκαίνουριο Hyundai  i20 N υψηλών αποδόσεων gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: