Οι πρώτες δηλώσεις του Μάνου Παπαγιάννη για τον ξυλοδαρμό της Παυλίδου! Σε μεγάλη αμηχανία η Δαλιάνη στο πλευρό του! [Βίντεο]

Ο Μάνος Παπαγιάννης είχε μία πολύ άσχημη και άτυχη στιγμή στο θέατρο, καθώς μετά την θεατρική παράσταση επιτέθηκε βίαια στην συμπρωταγωνίστρια του Σοφία Παυλίδου η οποία μάλιστα του έκανε μήνυση για ξυλοδαρμό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μελανιές και χτυπήματα στην πλάτη.

Η ίδια αποκάλυψε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται βίαιος ο ηθοποιός και η ίδια στην καταγγελία της αποκάλυψε ότι συνέβη. Ωστόσο, μόλις οι δημοσιογράφοι ενημερώθηκαν για το συμβάν πήγαν έξω από το θέατρο για να βρουν τον ηθοποιό!

Στο πλευρό του ήταν η Αγγελική Δαλιάνη, την οποία έχουν πάρει κι εκείνη τα πυρά από το κοινό που βρίζουν και εκείνη και τον άντρα της.

Ο Μάνος Παπαγιάννης μόλις βγήκε από το θέατρο και είδε τις κάμερες χαμογέλασε ενώ είπε ότι δεν θέλει να μιλήσει. Η Αγγελική στο πλευρό του χαμογέλασε και προχώρησε γρήγορα μπροστά.

Την ίδια ώρα ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Happy Day» επικοινώνησε με τον Μάνο Παπαγιάννη για να σχολιάσει το συμβάν και ο ίδιος του απάντησε: «Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα! Ευχαριστώ πολύ!»

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: youweekly

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: