Οι πρώτες δηλώσεις από την Αθήνα του μοντέλου που αθωώθηκε για την κοκαΐνη


Στην Ελλάδα επέστρεψε το μοντέλο που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ να μεταφέρει κοκαΐνη.

Η 21χρονη που για 17 ολόκληρους μήνες έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ, κατηγορούμενη για μεταφορά 2,6 κιλών κοκαΐνης βρίσκεται πλέον στην πατρίδα της και γυρίζει σελίδα στη ζωή της, αφού κατόρθωσε να αποδείξει την αθωότητά της.

Ήρεμη και χαρούμενη, στο πλευρό του δικηγόρου της Σάκη Κεχαγιόγλου, η 21χρονη ευχαρίστησε από το αεροδρόμιο «Ελ. Βανιζέλος» όσους της συμπαραστάθηκαν.

«Με συγκίνηση και χαρά επιστρέφω στα πάτρια εδάφη μετά από 17 μήνες άδικης κράτησης και θλίψης. Είχα πει από την αρχή πως είμαι αθώα και χαίρομαι που το δικαστήριο αναγνώρισε τη αθωότητά μου. Η μόνη μου επιθυμία είναι να γυρίσω στην Μυτιλήνη με την οικογένειά μου και να αρχίσω από την αρχή τη ζωή μου, δήλωσε στις κάμερες η Ειρήνη Μελισσαροπούλου και αφού ευχαρίστησε τον δικηγόρο της αλλά και και τους πάντες για την ηθική και υλική συμπαράστασή τους στην ίδια και την οικογένειά της. Τέλος ζήτησε σεβασμό της ιδιωτικής της ζωής.

«Είναι ευλογία Θεού ότι είμαστε εδώ στην Αθήνα και στο αεροδρόμιο, η αποστολή μου ολοκληρώθηκε», δήλωσε ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου.

«Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση υποδέχομαι την Ειρήνη και τους γονείς της στην Ελλάδα. Η περιπέτεια που ξεκίνησε πριν από 17 μήνες λαμβάνει σήμερα τέλος με την επιστροφή της στην πατρίδα».

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: