Οι πλατφόρμες επιστρέφουν φέτος για να απογειώσουν τις all day εμφανίσεις μας

Οι πλατφόρμες επιστρέφουν φέτος για να απογειώσουν τις all day εμφανίσεις μας

Είναι αναμφίβολα τα παπούτσια που όλες πρέπει να φορέσουμε αυτή τη σεζόν για να είμαστε άνετες και κομψές.

Αν υπάρχει ένα και μόνο στυλ υποδημάτων που αντικρίζουμε κάθε χρόνο στις συλλογές όλων των μεγάλων οίκων τότε αυτά είναι αναμφίβολα οι πλατφόρμες. Από την Vivienne Westwood μέχρι τους Versace και Schiaparelli, είναι σαφές πως οι σχεδιαστές μας δίνουν το μήνυμα ότι το συγκεκριμένο shoe trend επιστρέφει για να κυριαρχήσει αυτή τη σεζόν.

Η αντίστρoφη μέτρηση για το φετινό καλοκαίρι έχει ξεκινήσει με την πλειοψηφία των γυναικών να επιλέγει ήδη ανοιχτά παπούτσια για τα καθημερινά τους outfits Οι πλατφόρμες παραμένουν φέτος πρόταση για όλες τις ώρες της ημέρας αφού είναι άνετες, chic και ευκολοφόρετες.

Μπορούν να συνδυαστούν με casual ρούχα όπως τα αγαπημένα μας jeans, με φορέματα και φούστες. Την ίδια ώρα ταιριάζουν εξίσου καλά με κοστούμια ή ολόσωμες φόρμες για να ολοκληρώσουν τα office looks μας με τον ωραιότερο τρόπο.

Διατίθενται σε πολλά και διαφορετικά σχέδια, ύψη και χρώματα οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεις αυτό που σου ταιριάζει. Μαύρο, λευκό, μπεζ και καφέ παραμένουν οι πιο safe επιλογές αφού ταιριάζουν με τα περισσότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου. Αρκετές από τις αγαπημένες μας celebrities έχουν ήδη υιοθετήσει την τάση (Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Μαίρη Συνατσάκη, Δανάη Μπάρκα κ.ά) αποδεικνύοντας πως τα wedges θα φορεθούν όσο τίποτε άλλο το προσεχές διάστημα.

Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε πέντε από τις ωραιότερες πλατφόρμες της αγοράς για να εμπλουτίσεις άμεσα την ντουλάπα σου.

 Οδηγός Αγοράς: 10 denim shorts που είναι κατάλληλα για την πόλη

Πηγή κεντρικής: @mairiboo

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: