Οι πιο στιλάτοι συνδυασμοί για να φορέσεις το τζιν παντελόνι στο γραφείο

Επομένως, είναι πολύ εύκολο να φτιάξεις άψογα outfits με το τζιν παντελόνι σου και για το γραφείο. Όποιο κι αν είναι το προσωπικό σου στιλ, οι επιλογές στους συνδυασμούς είναι τόσες πολλές που είναι αδύνατον να μην βρεις τον τρόπο να το εντάξεις στο δικό σου .

Το cropped τζιν παντελόνι σου μπορεί να συνδυαστεί με τα μποτάκια σου κι ένα ωραίο blazer για ένα απλό αλλά στιλάτο outfit για το γραφείο.

Ένα ωραίο t-shirt είναι πάντα ευπρόσδεκτο σε συνδυασμό με το τζιν παντελόνι σου ακόμα και στο office look. Μερικά κοσμήματα αλλά και ένα φουλάρι στο λαιμό μπορούν να το κάνουν ακόμα καλύτερο.

Τα λεπτά, μάλλινα πουλόβερ μαζί με ένα κλασσικό τζιν παντελόνι αποτελούν ένα από τα πιο κομψά και minimal outfits για να είσαι στιλάτη αλλά και άνετη στο γραφείο.

Ένα ζευγάρι παπούτσια και ένα ωραίο, oversized πουκάμισο θα αναβαθμίσουν το τζιν σου και αποτελούν μία ακόμα απάντηση στο ερώτημα »τι να φορέσω αύριο στο γραφείο;».

Το λευκό t-shirt είναι πάντα μία εύκολη και σίγουρη λύση για να συνδυάσει το τζιν παντελόνι σου και με ένα ζευγάρι pumps έχεις ένα έτοιμο office look, χωρίς πολύ κόπο.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/thestyleograph

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: