Οι πιο καλοντυμένες και οι λιγότερο καλοντυμένες διάσημες εμφανίσεις της εβδομάδας που μας πέρασε

Δες ακόμη:

Κοιτώντας τις εμφανίσεις που έκαναν οι διάσημες κυρίες την εβδομάδα που μας πέρασε, έχουμε την ευκαιρία να παρατηρήσουμε τις καλές και κακές ενδυματολογικές τους επιλογές. Μπορεί να δεις στη λίστα των «best dressed» γυναίκες που δεν θεωρείς stylish ή και το αντίθετο. Έτσι, είναι η ζωή, συμβαίνουν αυτά και υπάρχουν στιγμές που μέχρι και οι γυναίκες με αίσθηση του στιλ κάνουν ενδυματολογικά ατοπήματα. Άνθρωποι είναι κι αυτοί εξάλλου. Και αυτές και οι στιλίστες/στιλίστριές τους που τις βοηθούν να βρουν τι θα φορέσουν.

Παρακάτω οι αγαπημένες μας και οι λιγότερο αγαπημένες μας διάσημες εμφανίσεις της εβδομάδας που μόλις πέρασε.

Οι καλοντυμένες

Meghan Markle

Gareth Fuller/PA via AP

Πιστεύεις ότι το εκπληκτικό, Aritzia φόρεμα της Meghan Markle, δεν θα ήταν στη λίστα; Ήταν αυτό που της πρόσφερε αυτή την τόσο κομψή αλλά και χαλαρή, παράλληλα, εμφάνιση. Από το μοβ χρώμα, την άνετη σιλουέτα αλλά και τα ανοίγματα στο πλαϊνό μέρος του φορέματος, το look της Meghan από εμάς είναι «ναι».

Kaia Gerber

 

Δεν χρειάστηκε να δούμε ολόκληρο το σύνολο της Kaia Gerber για να καταλάβουμε πόσο stylish είναι. Βασικά, μόνο το ότι κρατάει αυτή τη μίνι clutch σε σχήμα ελέφαντα, του οίκου Loewe είναι αρκετό για να μπει στη λίστα μας.

Κατερίνα Ντούσκα

NDP Photo Agency

Η Κατερίνα Ντούσκα εμφανίστηκε στη φωταγώγηση του Ηρωδείου για την εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού και έκανε μια κομψή εμφάνιση. Φόρεσε ένα μαύρο σακάκι και μαύρη ψηλόμεση βερμούδα, αλλά αυτό που μας έκανε περισσότερο εντύπωση ήταν το statement λευκό πουκάμισό της με bold φιόγκο. Φανταστικό.

Οι όχι και τόσο καλοντυμένες

Emily Ratajkowski

 

Την προηγούμενη εβδομάδα, το γνωστό μοντέλο ήταν στη λίστα των πιο καλοντυμένων γυναικών. Αυτή την εβδομάδα δεν μας εντυπωσίασε τόσο. Δηλαδή, το γκρι ζιβάγκο και το χαμηλοκάβαλο παντελόνι/φόρμα στη φωτογραφία, δεν μας λέει και κάτι. Βαρετό. Οι κοιλιακοί της είναι το μόνο ενδιαφέρον πράγμα στην εμφάνισή της.

Tατιάνα Στεφανίδου

Αν και το σύνολό της έχει το χαρακτηριστικό ladylike ύφος που έχουν όλες οι εμφανίσεις της, το συγκεκριμένο σύνολο δεν έχει τίποτα που να μας ενθουσιάζει, που να μας κάνει να πούμε «ουάου». Ξέρω, πρόκειται για ένα καθημερινό σύνολο, αλλά δεν έχει κάποια δόση excitement. To τοπ ίσως να είναι λίγο παλιακό, από την άλλη αν η Τατιάνα το είχε συνδυάσει με μια ψηλόμεση δερμάτινη παντελόνα, η ρετρό αισθητική του ίσως είχε αναδειχθεί καλύτερα, αντί της δερμάτινης pencil φούστας.

Στέλλα Γιαμπουρά

NDP Photo Agency

Δυστυχώς και ωραίο να ήταν το σύνολό της, δεν θα μπορούσαμε να το «συγχωρήσουμε» από τη στιγμή που η Στέλλα Γιαμπουρά φόρεσε αυτό το καπέλο. Δεν εφαρμόζει καλά στο κεφάλι και δεν ταιριάζει με το ύφος του preppy συνόλου της. Δεν έχουμε κάτι άλλο να σχολιάσουμε.

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Frank Augstein

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: