Οι οδηγοί της F1 μαζί με τα αστέρια του NBA στο Circuit of the Americas Paddock για φιλανθρωπικό σκοπό

Για πρώτη φορά στην ιστορία οι οδηγοί της F1 θα συναντηθούν με τα αστέρια του NBA σε μια πρωτότυπη εκδήλωση για ένα challenge ελευθέρων βολών.

Η συνάντηση θα γίνει στο στούντιο του ESPN παρουσία κοινού. Οπαδοί του NBA και οπαδοί της F1 θα γιορτάσουν τόσο την επετειακή 75η σεζόν του NBA όσο και την επιστροφή της F1 στις ΗΠΑ στο FORMULA 1 UNITED STATES GRAND PRIX 2021 την Κυριακή 24 Οκτωβρίου στο Όστιν του Τέξας.

Το ΝΒΑ και η F1 ανακοίνωσαν αυτή τη συνεργασία με σκοπό τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. Η συνάντηση θα γίνει σήμερα, Πέμπτη 21 Οκτωβρίου. Οι θρύλοι του NBA θα υποδεχθούν τους οδηγούς για να τους δώσουν τις απαραίτητες συμβουλές για να πετύχουν τα καλύτερα τρίποντα.

Για πρώτη φορά η κόντρα ανάμεσα στον Hamilton και τον Verstappen, ανάμεσα στον Bottas και τον Norris η στον Perez και τον Sainz δεν θα είναι στην πίστα αλλά στο τερέν. Στο γήπεδο του μπάσκετ που  είναι βαμμένο με τα χρώματα της 75ης σεζόν του ΝΒΑ μέσα στο paddock του Circuit of the Americas, οι οδηγοί θα διαγωνισθούν στις ελεύθερες βολές. Το θέαμα θα είναι εντυπωσιακό. Ο κάθε οδηγός θα κάνει 10 βολές. Όποιος πετύχει τα περισσότερα καλάθια θα στεφθεί νικητής. Στο τέλος του «αγώνα» σε μια μικρή τελετή θα διατεθούν τα 20.000 δολάρια σε φιλανθρωπικό ίδρυμα που θα επιλέξει ο νικητής.

Τα αγωνιστικά της F1 για τον αγώνα της Κυριακής έχουν ήδη «ντυθεί» με τα χρώματα των 30 ομάδων του ΝΒΑ και σύντομα αναμένεται να δούμε και τις σχετικές φωτογραφίες από τον αγώνα με τις ελεύθερος βολές  που θα γίνει σε λίγες ώρες.

Τα πρώτα 10 αυτοκίνητα παρουσιάζονται σήμερα στις Central και Pacific Divisions, στις οποίες ανήκουν ομάδες ΝΒΑ της Δύσης και της Ανατολής.

Για την Αμερική η επιστροφή της F1 (FORMULA 1 UNITED STATES GRAND PRIX 2021) είναι σημαντικό γεγονός. Μετά από ένα διάλειμμα δυο ετών ( λόγω COVID-19 ) επιστρέφει στην εμβληματική πίστα Circuit of the Americas στο Όστιν του Τέξας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί από τις 22 έως τις 24 Οκτωβρίου 2021. Θα ξεκινήσει στις 14.00 (ώρα Αμερικής) δηλαδή  22.00 ώρα Ελλάδας.

Για να γνωρίζετε το NBA κατέχει σημαντική διεθνή παρουσία με παιχνίδια που μεταδίδονται σε 215 χώρες και σε περισσότερες από 50 γλώσσες. Διαθέτει επίσης περισσότερα από 100.000 εμπορικά καταστήματα σε 100 χώρες, σε έξι ηπείρους. Τα ρόστερ του ΝΒΑ κατά την έναρξη της σεζόν 2021-22 περιελάμβαναν 121 διεθνείς παίκτες από 40 χώρες, αριθμός ρεκόρ για την ιστορία της λίγκας.

Η επετειακή 75η σεζόν του ΝΒΑ ξεκίνησε την Τρίτη 19 Οκτωβρίου και συνεχίστηκε χτες Τετάρτη 20 Οκτωβρίου, όπου οι New York Nicks φιλοξένησαν τους Boston Celtics (2:30 π.μ.) και οι Denver Nuggets τους Phoenix Suns (05:00 μ.μ.), αναμετρήσεις οι οποίες μεταδόθηκαν από το ESPN. Το TNT θα προβάλει επίσης διπλή αναμέτρηση την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου (Dallas Mavericks – Atlanta Hawks, 02:30 π.μ. — Los Angeles Clippers — Golden State Warriors, 05:00 π.μ.) και το ESPN θα μεταδόσει άλλες δυο αναμετρήσεις την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου (Brooklyn Nets – Philadelphia 76ers, 02:30 π.μ. — Phoenix Suns – Los Angeles Lakers, 05:00 π.μ.).

Οι οδηγοί της F1 μαζί με τα αστέρια του NBA στο Circuit of the Americas Paddock για φιλανθρωπικό σκοπό gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: