Οι νυχτερινοί επισκέπτες του Προέδρου της Δημοκρατίας

Γνωστούς, φίλους αλλά και πολιτικούς συνηθίζει να δέχεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος μετά τις 9 το βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες του «Βηματοδότη».

Όπως είναι φυσικό κανείς δεν γνωρίζει τι συζητείται σε αυτές τις βραδινές συναντήσεις, πέραν των ιδίων φυσικά, ούτε ανακοινώνονται τα πρόσωπα που περνάνε την πόρτα του Προεδρικού Μεγάρου τις βραδινές ώρες.

Ανάμεσα στους νυχτερινούς επισκέπτες του Προεδρικού Μεγάρου, όπως γράφει ο Βηματοδότης, φαίνεται πως περιλαμβάνονται, και βουλευτές της ΝΔ, όπως για παράδειγμα ο Νικήτας Κακλαμάνης, αλλά και άλλοι γαλάζιοι βουλευτές. Ακόμα, ο κ. Παυλόπουλος γευματίζει πολλές φορές, κατά προτίμηση τις Παρασκευές, με τους Γιώργο Αλογοσκούφη και Πέτρο Μολυβιάτη.

Συχνές ήταν και οι νυχτερινές επισκέψεις του Αλέξη Τσίπρα στον κ. Παυλόπουλο, όσο ο πρώτος ήταν Πρωθυπουργός.

Στους πρώτους μήνες της θητείας του κ. Παυλόπουλου επισκέπτης, λέγεται πως ήταν και ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, με τον οποίο έχουν φιλικές σχέσεις. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τον «Βηματοδότη» ο κ. Παπαγγελόπουλος ήταν πρόταση του κ. Παυλόπουλου να γίνει υπουργός στην κυβέρνηση της Βασιλικής Θάνου.

Πολιτική

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: